2020-02-26 22:46

UPDATE Premierul și președintele, întâlnire la început de an

 |  17:57
UPDATE Premierul și președintele, întâlnire la început de an

În prima zi lucrătoare din acest an, președintele Klaus Iohannis l-a convocat pe premierul Dacian Cioloș la o întâlnire de urgență.

"Am avut, în această după-amiază, o întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloș. Am discutat despre prioritățile Guvernului pentru anul 2016, precum și despre vizita oficială pe care Prim-ministrul a efectuat-o recent în Germania. Așa cum am stabilit, întâlnirile de luni cu premierul vor face parte și în acest an din normalitatea dialogului între instituțiile statului." scrie președintele pe pagina sa de Facebook.

La revenirea în Capitală după vacanța pe care și-a petrecut-o în Florida și la Sibiu, președintele Iohannis e pus pe fapte mari. L-a chemat la Cotroceni pe Dacian Cioloș pentru a dezbate, în primul rând, situația actuală a Guvernului.

În plus, cei doi au trecut în revistă și vizita premierului la Berlin, ce a discutat premierul Cioloș în întâlnirea sa cu cancelarul german, Angela Merkel, transmite Digi 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-11Parerea ta...

RAI
11 Ian 2016

Vrem sa stim ce facut acest presedinte intimplator klaus iohannis bun pentru romani de cand este presedinte?ce initiativa buna a avut?noi stim numaimca a dat codul fiscal bun inapoi si a iesit o corcitura si asta la insistentele mortului isarescu si organizatiei criminale fmi.mai stim ca dat inapoi legea darii in plata tot buna pentru romani.mai stim ca a aprobat fara sa sesizeze ccr pensii speciale ilegale fara justificare la parlamentarii mutanti pe ale caror familii si bineinteles si peei o sa luam in pla viitoarele iesiri in strada.ca il tine pe mihalache unnlibidinos si un slinos incredibil o bataie de joc la adresa stie el cui.ca la pus pe bolnavul psihic parazit helvig la sri si ungurii isi ffac de cap,basescu isi face de cap.coldea isi face de cap rupt de cele trei stele de pe umarul lui de general,blaga in libertate le-o trage romanilor in direct cunfata lui de dulau,ce dracunface la vila lac trei ca numse mai muta probabio ca are o boala la cap'sa'stea intru-un lux orbitor pe banii nostri.ciolos pune numai retardati gen biris pe la ministere.evz in liniste preamareste mafia din care traieste.asa ca domnule iohannis esti un mare nesimtit care faci etnia germana de ras.asa cum a facut-o baba senila merkel cea mai mare dobitoaca conducatoare din istorie.si in final dle presedinte sa nu va puna dracu sa aduceti arabi in tara ca ati rupt-o in fericire.
ANONIM
12 Ian 2016

DL CIOLOS dl JOHANNIS stiti ca Direcția Generală de Informații și Protecție Internă a MAI, fostul “Doi și un sfert”, se pregătește serios în domeniul securității. Există un proiect numit “Întărirea managementului ciclului informațional în lupta împotriva crimei organizate și a migrației ilegale în scopul creșterii securității europene”, finanțat de Norvegia. Și, dacă tot există, trebuie cheltuiți și niște bani în cadrul lui. Prin urmare, Ministerul Administrației și Internelor s-a gîndit să achiziționeze niște “servicii de formare în domeniul securității”. A organizat chiar și o negociere, numai că, fiind perioada sărbătorilor, la discuții n-au venit nici cei de la FBI și nici BND-ul, ci numai un SRL de apartament din București, Technosec pe numele său. Și, deloc surprinzător, aceștia din urmă au și cîștigat contractul în valoare de 160.000 de lei plus TVA. Oficial, Technosec SRL se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legată de aceasta și, conform ultimului bilanț, a reușit un profit de peste 240.000 de lei, în condițiile în care a avut doar doi angajați. Firma are însă patru asociați, pe Hristea Teodor și Hristea Gabriela, respectiv fiii Hristea Cătălin Gabriel și Hristea Vlad Dandu. Acesta din urmă nu e chiar străin de banul public, pînă în urmă cu ceva vreme fiind manager pentru tehnologia informației și comunicații la Transelectrica SA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine