2019-12-05 22:34

Premierul SORIN GRINDEANU este rudă cu Victor Ponta

 |  18:02
Premierul SORIN GRINDEANU este rudă cu Victor Ponta

A ieșit la iveală un detaliu neștiut despre Sorin Grindeanu. Mama premierului României și soția lui Ilie Sârbu sunt surori. Astfel, liderul de la Palatul Victoria este văr primar cu Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, titrază Huff.ro.

Victor Ponta a avut un rol decisiv în cariera lui Sorin Grindeanu. El l-a ajutat pe acesta să devină deputat și l-a desemnat ministru al Comunicațiilor și societății informatice, în guvernul pe care l-a condus. Apropierea față de Liviu Dragnea, poate fi considerată chiar o trădare a familiei Sârbu-Ponta.

Sorin Grindeanu are origini în Gorj, acolo unde este deputat și fostul prim-ministru Ponta. Nicoale Grindeanu, tatăl premierului, s-a născut în satul Pocruia, din localitatea Tismana. Acolo trăiesc rudele actualului prim-ministru: unchi, mătuşi, verişori şi nepoţi.

Grindeanu are un băieţel, Mihai, iar în septembrie 2014, soția Mihaela a adus pe lume al doilea copil al familiei, o fetiţă botezată Sofia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

''LA FAMIGLIA ''
31 Ian 2017

Rusinos pentru orasul de unde a inceput Revolutia Romana sa promoveze nepotismele. UNDE ESTE PUNCTUL 8 DIN PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA. TIMISOARA S-ASCHIMBAT MULT , TIMISORENII ADEVARATI AU FOST INLOCUITI DE OLTENI SI MOLDOVENI CARE AU ADUS IN BANAT SI MENTALITATEA COMUNISTA DIN ORASELE SUBDEZVOLTATE DE UNDE AU VENIT. PACAT PTR. TIMISOARA.
NIKOLAUS
18 Iun 2017

Trebuie orice afirmatie sa fie dovedita nu transmitere de aberatii.Bine ca nu spuneti ca este var si cu Merkel sau Trump. Vad ca va place foarte mult dezinformarea. Care parlamentar sau deputat a fost macar odata la faza finala la olimpiada la matematica pe tara si nu ca sorin grindeanu din clasa 5 pina la terminarea liceului. Apoi facultaea de matematica sectia de informatica. Toate acestea spun despre persoana Sorin Grindeanu. Este apreciat si de fosti colegi de facultate si de cei cu care alucrat.In Bucuresti nu are nici o sansa la regateni ca sint invidiosi si imediat vor sa-ti gaseasca nod in papura ca sa-ti dea in cap(tipic Bicurestenilor)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray