2019-10-22 22:13

Premierul Tudose a SCHIMBAT din funcție mai mulți PREFECȚI

 |  22:57
Premierul Tudose a SCHIMBAT din funcție mai mulți PREFECȚI

Premierul Mihai Tudose a decis miercuri schimbarea mai multor prefecți, printre care și pe cel din Brăila, județul său. Astfel, Mădălina Cochino nu va mai fi prefect al județului Brăila, aceasta fiind înlocuită cu Paladi George-Adrian.

Vizați au mai fost și prefectul din Galați și subprefectul din Botoșani. 

”Totodată, alte două hotărâri vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Galați, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilității pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcția publică de prefect al județului Galați în funcția publică de inspector guvernamental.

  O altă hotărâre prevede încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Botoșani de către Beclea Daniela. De asemenea, Lozneanu Daniela-Petronela va exercita, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Botoșani”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

LEVST.
08 Dec 2017

-cont.-"...adunatura de javre, si ei , pesedeul vor trece absolut toate legile pe care le vor, justitia , din carpa -acum- va fi transformata in hartie higienica, reusabila...Romani, nu exista dubiu, sunteti pierduti, cei care nu sunteri de acord cu ce se intampla in Romania(si aveti viziunea clara, la ce va veni) , imprumutati-va de bani si plecati din "Tara Blestemelor", pana mai puteti...Lasati-i pe banditi singuri, in final se vor canibaliza, pentru ca nu va mai fi cine sa munceasca pentru ei...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray