2019-10-23 21:56

Premierul Tudose are un nou consilier personal. Ce va face Gică Popescu la Guvern

 |  23:08
Premierul Tudose are un nou consilier personal. Ce va face Gică Popescu la Guvern

Premierul Tudose a anunțat, miercuri seara, că marele fost fotbalist Gică Popescu a acceptat funcția de consilier la Guvern pentru a ajuta ca manager de proiect la organizarea grupei de la Campionatul European de fotbal.

” În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Printre altele lucruri "mărunte" pe la Guvern că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Și pentru că nu ne pricepem la fotbal. Hai să găsim pe cineva, un bun manager de proiect.

Am găsit niște oameni extraordinare care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu. I-am spus că îi mulțumesc că de azi îți nenorocești din nou viața. Nu știu dacă i-am făcut un bine” a anunțat premierul Mihai Tudose la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

MANDEA
11 Ian 2018

VA CONTRAZICETI SINGUR D-LE PRIM . ERA VORBA CA : FARA PERSOANE CU CAZIER IN GUVERN . IONUT LUPESCU ERA MULT MAI CURAT , IAR IN PLUS ESTE FOARTE CUNOSCUT LA UEFA . POATE FI UN AJUTOR MULT MAI CREDIBIL DECIT GICA , CUNOSCUT IN EUROPA CA MEMBRU AL CLANULUI MAFIOT BECALI . MAI REFLECTATI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray