2019-10-14 21:05

Premierul Tudose cere Parlamentului o ANCHETĂ la ANRE

 |  17:34
Premierul Tudose cere Parlamentului o ANCHETĂ la ANRE

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat, în debutul ședinței de guvern de miercuri, care sunt cele mai importante măsuri sociale și fiscale care vor fi luate la nivelul guvernului în perioada următoare.

Una dintre ele se referă la Legea Vaccinării, care va fi trimisă în Parlament, și nu adoptată prin Ordonanță de Urgență.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat că aproximativ 67 de mii de copii au fost vaccinați în ultima lună, în condițiile în care miercuri expiră ultimatumul venit din partea premierului în privința crizei vaccinurilor, ultimatum anunțat în urmă cu două săptămâni.

"Astăzi, voi supune aprobării Guvernului legea vaccinării, care va fi trimisă în Parlament şi nu va fi adoptată ca ordonanţă de urgenţă", a precizat Bodog, la începutul şedinţei Executivului. 

Despre problemele din Energie

Pe problema derapajelor din sistemul energetic, premierul Mihai Tudose a anunțat că va cere public Parlamentului o anchetă la ANRE, nemulțumit de activitatea Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Ministrul Energiei Toma Petcu a reproșat instituției că nu a prezentat raportul privind evoluţia preţului energiei şi, prin urmare, va organiza cu întârziere licitaţiile pentru furnizori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-09Parerea ta...

ANRE
09 Aug 2017

Adica vreti sa spuneti ca il veti aresta pe seful anre care este mana dreapta a mafiei din energie pe fata impreuna cu petcu.probele sunt clare.pretul la energie trebuie sa scada verificati milioanele si ce avantaje au acesti capi ai mafiei.diicot trebuie sa intervina.
ANONIM
10 Aug 2017

LA ANRE TREBUIE FACUTA ANCHETA PENALA , RECUPERAT PREJUDICIU SI VINOVATII SA FIE BAGATI LA BULAU............
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray