2019-10-17 11:10

Premierul Tudose face PORTRETUL României de azi: ”Mai avem mult până la NORMALITATE”

 |  23:05
Premierul Tudose face PORTRETUL României de azi: ”Mai avem mult până la NORMALITATE”

România este un stat modern şi consolidat, dar mai sunt multe lucruri de făcut pentru a fi atinsă normalitatea, a afirmat vineri premierul Mihai Tudose, precizând că este nevoie de o strategie pe termen mediu şi lung.

"Duminica trecută, la Focşani, a fost un eveniment extraordinar - Centenarul Bătăliei de la Mărăşeşti (...) În anul care a urmat Bătăliei de la Mărăşeşti, toate forţele politice (...) şi-au dat mâna şi au făcut România mare, (...) într-un context internaţional favorabil. Dar şi acum avem un context internaţional favorabil, cu o poziţie geostrategică a României care poate fi folosită în bine (...) Am evoluat foarte mult, România este (...) un stat modern, consolidat, cu o economie care începe să funcţioneze chiar foarte bine, dar mai avem multe de făcut, foarte multe de făcut pentru a atinge acea normalitate", a declarat Tudose, la Realitatea TV.

Potrivit lui Tudose, cea mai mare provocare în funcţia de şef al Guvernului este încercarea de a instaura normalitatea.

"A fi prim-ministru nu schimbă cu nimic nici metabolismul (...), îţi vin pantofii la fel de bine, costumul la fel de bine sau la fel de rău ca înainte. Nu se schimbă nimic. Eu cred că cea mai mare provocare în această funcţie este să rămâi normal şi să încerci să instaurezi normalitatea, fiindcă este un lucru care eu am constatat că ne lipseşte (...) Aşa am început şi să spunem noua viaţă de prim-ministru, făcând cumva lumină asupra problemelor cotidiene, că sunt de sănătate, vaccinuri, educaţie, economie", a spus Tudose, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-11Parerea ta...

DRACULA PARK
12 Aug 2017

normalitate inseamna PUSCARIE PENTRU TERORISTII iLiESCU-FSN si CONFISCARE EXTiNSA A AVERILOR MAFIOTILOR
ANONIM
12 Aug 2017

Start Strek NULITATE UMANA si rusinea-nationala ARE GARGARA publica MARE transmisa in direct si in reluare de la formatorul sau Viorel HREBENCIUC - guzganul rozaliu , care si-a bagat fiul in kkt pentru a fura din AVUTIA NATIONALA a Ro. Luand exempu ROZLIULUI creatura cu fata botita ZIS PREMIER si-a bagat si el nevasta si fiica in kkt tot pt a fura din avutia nationala. PSD= PUSLAMALE, SCURSURI, DERBEDEI.
FOST CONSTANTEAN
15 Aug 2017

Normalitatea voastra este ca legea sa ii apere pe hoti, banditi puscariasi si excroci adica pe voi toti si sa nu dati socoteala nimanui. Asta-i normalitatea vostra intr-o tara jefuita tot de voi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray