2020-04-03 08:18

Premierul Tudose îi RĂSPUNDE lui Carmen Dan: ”Trageți concluziile”

 |  23:27
Premierul Tudose îi RĂSPUNDE lui Carmen Dan: ”Trageți concluziile”

Continuă războiul declarațiilor dintre Mihai Tudose și Carmen Dan. La scurt timp după conferința de presă a Ministrului de Interne, premierul Mihai Tudose a venit cu o replică la acuzațiile acesteia. Premierul precizează că decizia chestorului Ioniță era deja luată la începutul ședinței de Guvern.

„Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Carmen Dan nu DEMISIONEAZĂ: ”Premierul Tudose nu m-a întrebat NIMIC”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Ian 2018

am auzit ca ciociolina de la Videle a fost amanta lui porcarul Dragnea inca de pe vremea cand era la Zoia Kosmodemianskaia si are si un copil cu el...dupa care securistul-militian a pus-o la evidenta persoanelor in Tele-MARLAN Ce pot sa va spun este ca MOSSADUL a avut interese DEoSEBITE din decembrie 1989 la serviciul de evidenta a persoanelor din ToATA TARA...si au facut diverse MAGARII cu actele de identitate..........vezi buletinele falsificate la diverse persoane "studentii" cu buletinele si diplomele falsificate ale lui Dragnea Practic mafiotii astia si-au pus slugile cu diplome falsificate prin toate punctele cheie din administratie banci si multinationale.si as mai spune eu SUNT MULTI CU BULETINELE FALSE FACUTE pe NuMELE ALToRA...de aia e porcarul marele TATUKA al "acoperitilor" si implicit secretara-amanta din Videle....operatiunea CALIGULA (care si-a pus iapa ministru)
LEVST.
12 Ian 2018

Mai bine trageti toti jaluzelele si obloanele si luati-va "anul sabatic", vizitati Burkina Faso, Madagascar, parca aceste locuri au trecere la politicienii romani, in cautarea "adevarului si purificarii sufletului"...Pana la urma carmelita va deveni piatra de moara sau/si piesa de domino, hartie de turnesol in razboiul mut dintre dragnea si tudose, cade ea, e semn ca dragnea se apropie de Ignat, rezista ea, tudoselul trebuie sa-si faca sacul de campanie si vorba cea "a gasit orbul Braila, daramite orbetele, Galatzul"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine