2019-10-14 13:50

Premierul TUDOSE, nervos pe BNR: „M-am cam săturat...”. Când spune că se va întâlni cu guvernatorul ISĂRESCU

 |  16:58
Premierul TUDOSE, nervos pe BNR: „M-am cam săturat...”. Când spune că se va întâlni cu guvernatorul ISĂRESCU

Premierul Mihai Tudose spune că se va întâlni cu conducerea Băncii Naţionale a României (BNR) în luna ianuarie, deoarece aşteaptă să vadă mai întâi cum va încheia sistemul bancar acest an fiscal. El a atacat din nou BNR, spunând că s-a săturat ca "nişte oameni de pe acolo să tot arunce în aer tot felul de lucruri publice" şi atunci când sunt întrebaţi să spună că au vorbit în nume personal, informează News.ro.

Întrebat, într-un interviu difuzat sâmbătă la Antena 3, dacă va avea o întrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, premierul Mihai Tudose a răspuns: "Da, am primit o scrisoare de la domnia sa, o să-i dau curs după ce se termină acest an. Să vedem cum închide sistemul bancar acest an fiscal, care a fost rolul Băncii Naţionale a României, fiindcă, repet, este Banca Naţională a României, nu a cuiva. Şi pe baza acestor analize, tot în ianuarie, o să avem şi o întâlnire şi o să vă fac şi public imediat concluziile, fiindcă eu (...) m-am cam săturat ca nişte oameni de pe acolo să tot arunce în aer tot felul de lucruri publice şi când îi întrebi - (spun că - n.r.) au vorbit în nume personal. Păi, du-te, frate, acasă, dacă tot eşti persoană fizică!".

Totodată, şeful Executivului a spus că BNR "poate să intervină" pe piaţă, atunci când este necesar.

"Eu vreau să-şi facă treaba ca Bancă Naţională a României, a României, repet. Nu este banca naţională a băncilor din România", a mai afirmat premierul Tudose.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-30Parerea ta...

ANONIM
30 Dec 2017

ESTI UN MASCARICI TICALOS SI INCREDIBIL DUPA TOATE SINECURILE PE CARE TI LEA-I ARANJAT DE LA LOVITURA DE STAT DIN DEC 1989 SA-L PUPUI PE HERBE SI IN FAT SI IN SPATE VEI DECONTA BOTITULE TOT ....VREMEA TRECE VREMEA VINE REPEDE..............LA MULTI ANI DE PENITENCIAR
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIARE SI LA CONSTRUIT CANALE ..............
TERENTE
30 Dec 2017

Te dai mare si vioi dar bubui de prost mai Terente. Ramai in continuare sluga puscariasului din teleMorman si exponent al mafiei bolsevice votata de gunoaiele natiei romane.
TUDOSE
31 Dec 2017

DUPA " REVOLUTIE " , DIN ROMANIA S-AU FURAT PESTE 400 MILIARDE DE DOLARI . CRED CA RECUPERAREA ACESTEI SUME AR TREBUI SA FIE PREOCUPAREA TA PRINCIPALA , NU BNR . DACA AI SINGE IN INSTALATIE ACTIONEAZA PE IDEEA ASTA , ALTFEL VEI FI PERCEPUT DOAR CA UN LINGAU AL LUI DRAGNEA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray