2019-10-14 08:52

Premierul Tudose se REVOLTĂ: ”Lucrurile au SCĂPAT de sub CONTROL”

 |  20:37
Premierul Tudose se REVOLTĂ: ”Lucrurile au SCĂPAT de sub CONTROL”

Premierul este îngrijorat de violențele asupra polițiștilor. După o discutie cu ministrul de Interne, Mihai Tudose a declarat că va îmbunătăți legislația care trebuie să protejeze oamenii legii.

"Lucrurile, după părerea mea, sunt scăpate de sub control. În niciun stat nu poți să sari cu sabia la un polițist și, eventual, să mai și povestești după aia (...) Miercurea trecută am avut în primă lectură inclusiv Statutul polițistului - tot ceea ce înseamnă ultraj și atac efectiv armat la polițist să nu mai fie tratat cu așa ușurință", a declarat Mihai Tudose.

Bugetul pentru anul viitor va avea mai multe fonduri pentru angajarea câtorva mii de polițiști.

"La propunerea de buget, bugetul Ministerului de Interne este foarte mare, foarte mult crescut tocmai în acest sens, pentru a asigura necesarul de personal", a precizat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Premierul Tudose, vizită de URGENȚĂ la sediul MAI
Parerea ta...

ANONIM
10 Dec 2017

"Corupția ucide", episodul "Sîngeorz-Băi" ?
CURIOSUL
11 Dec 2017

CLASA POLITICA POST COMUNISM a POLITRUCILOR SEMIDOCTI si MAFIOTI a tarat tara-n KKT, pentru ca nimeni dintre romanii adevarati nu s-au opus ori nu s-au bagat; unul ca-i anchilozat, altul ca e ocupat , altul ca-i speriat, altul ca n-a observat, altul ca a emigrat, unii chiar cu ei s-au dat…..ROMANIA-I DE INGROPAT. Mafia a inchitit PATRIA. Oare TUDOREL TOADER NU ARE NICI O VINA PENTRU CA A DAT LIBERTATE HOTILOR CRIMINALI SI FOARTE PERICULOSI DIN PUSCARII....??? OARE NU A FOST CU PREMEDITARE....????? Ro este stat MAFIOT de tip AFRICAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray