2020-08-04 21:15

Premierul Victor Ponta recunoaşte că a fost plecat în Turcia

 |  11:48
Premierul Victor Ponta recunoaşte că a fost plecat în Turcia

Premierul Victor Ponta a recunoscut că a fost plecat joi în Turcia, la un control medical după operația suferită la genunchi. Prim-ministrul a susţinut că o dată la două săptămâni este nevoit să plece pentru câteva ore.

Iniţial, Victor Ponta a precizat, pe pagina sa de Facebook, că este acasă și se pregătește să se uite la meciurile campionatului european de baschet. Mai mult, premierul îi ironiza pe jurnaliştii care relatau că s-ar afla în Turcia.

"LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!!" Va rog nu mai speriati bietul caine", scrie premierul pe Facebook.

Ulterior, premierul Victor Ponta a afirmat că pleacă în Turcia o dată la două săptămâni pentru control.

”Eu plec cam o dată la două sau trei săptămâni, fiind vorba de o intervenție chirurgicală un pic mai complicată, mă duc să mă vadă doctorul care m-a operat. Și o să mai plec probabil tot câteva ore, de fiecare dată”, a precizat Victor Ponta, făcând referire la plecarea sa în Turcia, transmite b1.ro.

Moderator: Dar, plecat ați fost, înțeleg, din...?

Victor Ponta: Păi, plec cam o dată la două săptămâni, câteva ore.

La insistenteţe moderatorului care a afirmat că premierul a fost plecat 24 de ore, Victor Ponta a spus: „mai puțin, da. Mai puțin”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-13Parerea ta...

ISTORIA SE REPETA
13 Sep 2015

Si acum am motiv , de cursa directa , inca 100 ani . Ma duc sa dau darul la Turci , pentru a domni inca 2 saptamini . Adica Ploconul Domnesc , la suliman .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz