2020-04-07 13:51

Președinte PSD Marcel Ciolacu: Vă dau în scris că domnul Orban NU va mai fi PREMIER niciodată

 |  14:38
Președinte PSD Marcel Ciolacu: Vă dau în scris că domnul Orban NU va mai fi PREMIER niciodată

Marcel Ciolacu este convins că în cazul în care actualul Guvern al României îşi va da demisia şi va trece şi moţiunea de cenzură a PSD, Ludovic Orban ”nu va mai fi premier niciodată”, mai ales că ”toată lumea încearcă să scape de el”.

”Eu înţeleg temerire lui Orban şi înţeleg temerile preşedintelui României. Când vezi că nimic nu funcţionează, intri ca şi preşedinte al României care totuşi ai girat acest guvern şi aceatsă majoritate parlamentară.

Înţeleg perfect atitudinea preşedintelui de a încerca să scape cât mai repede de acest guvern şi scuzele că artrebui anticipate, că nu ar trebui. Dacă acest Guvern Orban îşi va da demisia, va trece moţiunea de cenzură a  PSD sau vor fi anticipate, vă dau în scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el după aceste două luni dezastruoase”, a declarat Ciolacu la Călăraşi, potrivit News.ro.

Liderul interimar al PSD a vorbit de îndatorarea românilor, criticând PNL.

”PNL continuă cu o agendă publică falsă de partid care nu are nicio treabă cu ce îşi doresc românii. Am crezut că e un joc democratic, au luat puterea printr-un partid minoritar şi o guvernare minoritară, nu e rpima oară în România. În schimb vedem o altă problemă. Ei se împrumută. Vedem, vă spun statistic, în 60 de zile fiecare cetăţean al României tocmai a fost împrumutat de domnul Orban şi de domnul Câţu cu 900 de lei, presupun că la sfârşitul lunii vom depăşi o mie de lei. Au o rapiditate... Să terminăm cu acea minciună că 30 de ani a guvernat PSD. Nu este adevărat, PSD a guvernat 17 ani, PNL 16”, a declarat Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

CARMEN DOBRESCU
12 Ian 2020

Viseaza domnule! viseaza!!!!!!!!!
CIUMA ROSIE
12 Ian 2020

voi ati pierdut definitiv orice posibilitate de guvernare....asa ca bagajele si lasati pe altii mai buni.Dupa anticipate o sa va treziti bine la realitate si va dispare tupeul asta de astazi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine