2020-07-07 18:14

Preşedintele ales, Klaus Iohannis efectuează o vizită oficială la Chişinău

 |  08:40
Preşedintele ales, Klaus Iohannis efectuează o vizită oficială la Chişinău

Președintele ales, Klaus Iohannis, efectuează vineri o vizită oficială la Chișinău, în cadrul căreia se va întâlni cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și cu președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat.

Liberalul Klaus Iohannis va fi însoțit la Chişinău de copreședintele PNL Vasile Blaga și de prim-vicepreședintele Mihai-Răzvan Ungureanu.

"Domnul președinte Klaus Iohannis va avea discuții oficiale cu președintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, domnul Vlad Filat, și o întâlnire neoficială cu domnul Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova. De asemenea, domnul președinte Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanții mass-media din Republica Moldova", a precizat PNL. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28Parerea ta...

ANNA
28 Noi 2014

Trebuie sa-i multumeasca lui usatii ,ca doar de la asta si-a luat banii ca sa faca romanomaidanul.Doar nu va imaginati si nu sunteti nici asa de prosti ca sa credeti ca scandalul a fost creat altfel decat pe bani.Multi si rusesti .Si cu acordul lui Merkel.D-aia suiera a disperare Vocea Rusiei,iar acum e veselie generala.
CETATEAN
16 Dec 2014

Sa dus sa intrebe de ce la dat afara din alegeri , pe prietenul lui cu arme si sora la b m w romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz