2020-02-18 17:20

Președintele Iohannis, ATAC nemilos: ”PSD îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de PUȘCĂRIE”

 |  18:57
Președintele Iohannis, ATAC nemilos: ”PSD îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de PUȘCĂRIE”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Craiova, că liderii europeni nu mai doresc PSD la guverarea României. Șeful statului arată că UE a tăiat canalele de comunicare cu Bucureștiul din cauza direcției anti-europeană promovată de Dragnea și miniștrii cabinetului Dăncilă.

”Avem o guvernare care a ignorat liderii europeni, de aceea nu doresc să vorbească cu PSD-ul. Adevărul ăsta este: PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie. De aceea nu mai vorbește niciun lider european relevant cu PSD-ul.

Te și doare capul când îi auzi pe PSD-iști când merg prin țară și vin cu tot felul de idei ciudate. Este clar: liderii europeni nu mai doresc acest PSD, PSD nu mai dorește în Uniunea Europeană. De aceea ei ne tot explică că este rău cu UE. Nu este așa! Locul României este în Uniunea Europeană și locul nostru este alături de europeni.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României și-a lansat , la Craiova, volumul  „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa, eveniment ce a avut loc la Filarmonica Oltenia din oraș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MAFIA PSD
21 Mai 2019

Adunatura de HOTI SI BORFAȘI ai organizatiei mafiote psd condusa de puscariasul draKnea care a FURAT HRANA ORFANILOR DIN TELEORMAN , URASTE COPII. DIN ACEST MOTIV 119 PARLAMENTARI PSD IN FRUNTE CUdraKnea AU VOTAT IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR. MAFIA PSD URASTE TINERII. DIN ACEST MOTIV LI S-A TAIAT PILONUL 2 DE PENSII DORIND SA-I FACA DEPENDENTI DE PARTID. MAFIA PSD URASTE SI INȘEALA PENSIONARII. DIN ACEST MOTIV PSD NU A MAI INDEXAT CU RATA CELEI MAI MARI INFLATII DIN EUROPA - PENSIILE. MAFIA PSD URAȘTE MEDIUL PRIVAT CARE PLATESTE SALARII SI PENSII SPECIALE MAFIEI. DIN ACEST MOTIV A DAT OUG 114 . MAFIA PSD URAȘTE VIITORUL ROMANIEI. DIN ACEST MOTIV A INDATORAT TARA PE 30 DE ANI. MAFIA PSD DEZVOLTA ECONOMIILE STRAINILOR. DIN ACEST MOTIV AU CRESCUT IMPORTURILE IAR DEFICITUL BALANTEI COMERCIALE A AJUNS LA 1,9 MILIARDE EURO LUNAR. MAFIA PSD FACE JOCUL RUSIEI PRIN ORBAN VICTOR. VEZI LEGEA PRIVIND STEAGUL MAGHIAR SIMBOL AL UDMR IN TRANSILVANIA. ATENTIE ROMANI !!!!!!!! PSD VA UCIDE VIITORUL . !!! PSD ESTE ORGANIZATIE MAFIOTA CONTROLATA DE PENALI.
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
06 Iun 2019

PSD este partidul celor multi iar PNL este partidul criminalilor de la 1907 si de la Colectiv Acest PNL este contra noastra a oamenilor normali si simpli
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine