2020-03-29 02:04

Președintele Iohannis cere ajutorul tuturor românilor pentru a depăși criza din sănătate

 |  23:51
Președintele Iohannis cere ajutorul tuturor românilor pentru a depăși criza din sănătate

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut marți seara românilor să renunțe „pentru o vreme la deplasările care nu sunt absolut necesare” și a avertizat că eforturile autorităților de a limita răspândirea noului coronavirus nu pot fi suficiente „fără cooperarea totală a cetățenilor”.

„Toate măsurile adoptate, oricât de drastice ar părea acum, sunt gândite pentru a preîntâmpina un rău mai mare. Știu că pentru mulți înseamnă sacrificii, dar e vital să le facem acum pentru a-i proteja pe viitor de sacrificii mult mai mari”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

„Sănătatea și siguranța cetățenilor români reprezintă prioritatea zero, orice alt lucru trece în plan secund! Fără îndoială, drepturile și libertățile fundamentale trebuie respectate, dar nu vom ezita să adoptăm și să implementăm toate măsurile care se impun”, a mai spus șeful statului.

”Fac un apel ca românii să renunțe pentru o vreme la deplasările care nu sunt absolut necesare, mai ales în zone care în mod obișnuit sunt mai aglomerate. Noi, românii, avem o vorbă. Paza bună trece primejdia rea. Sunt cuvinte după care trebuie să ne ghidăm cu toții comportamentul în aceste zile” a fost apelul președintelui IOhannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-10Parerea ta...

MARCEL
11 Mar 2020

PENTRU PRIMA DATA CAND, DOMNUL IOHANNIS A UITAT SA DEA VINA PE, PSD. AJUNSESEM SA CRED CA, ESTE SINGURUL LUCRU PE CARE IL STIE CA, PRESEDINTE . FARA ALTE COMENTARII.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine