2020-04-10 00:09

Președintele Iohannis, CERERE de ultimă oră pentru PSD: ”Să-și reconsidere punctul de vedere!”

 |  17:50
Președintele Iohannis, CERERE de ultimă oră pentru PSD: ”Să-și reconsidere punctul de vedere!”

Preşedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, drept „incorectă” atitudinea parlamentarilor PSD de a nu participa la plenul reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Orban II şi le-a solicitat să-şi reconsidere punctul de vedere.

„Nu ştiu dacă va fi afectat calendarul pentru anticipate. Am spus din capul locului că depinde de toţi actorii şi vom vedea, însă daţi-mi voie să comentez un pic atitudinea PSD, care este cel puţin ciudată, după ce PSD a depus moţiune de cenzură, a căzut Guvernul, acum ei spun că nu este vina lor. Nu, este evident PSD, care a depus moţiune, care a reuşit să doboare Guvernul şi acum, când trebuie să se voteze o nouă propunere, dumnealor sunt ocupaţi cu treburi. Mi se pare o poziţie principial incorectă şi profit şi de această ocazie să-i invit să-şi reconsidere punctul de vedere. Parlamentul României este organul suprem care reprezintă voinţa poporului şi acolo se lucrează prin prezenţă, nu prin absenţă”, a spus şeful statului înainte de participarea la reuniunea extraordinară a Consiliului European, în care se discută cadrul financiar multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că parlamentarii social-democraţi nu vor participa pe 24 februarie la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care urmează să fie învestit Guvernul Orban II.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Iohannis, MÂNDRU de numirile la șefia Parchetelor: ”Sunt foarte buni!”

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a şefilor Parchetului General, DIICOT și DNA

Iohannis, mesaj de Ziua Dezrobirii Romilor: Ridicarea calităţii vieţii romilor este o mare responsabilitate pentru clasa noastră politică

Alegerile ANTICIPATE, sub semnul întrebării. Ciolacu îi RĂSPUNDE președintelui Iohannis: ”Vrei să te faci de râs? Treaba ta!”
Parerea ta...

ALOO
20 Feb 2020

iohannis si orban complicele psd (adica a tinut psd in viata - acum grupul infractional organizat sfideaza tara), orban complicele mafie cnair cu 0 km de autostrada si toate autostrazilr blocate sa iasa si sa spuna de ce l-au sustin pe cel mai mare bandit al tarii mugur isarescu la bnr?ce face acest hoit uman intrece orice imaginatie.mai este un avorton unul ionut dumitru care de ceva timp tot bate campii de leu.astia trebuia arestati pe loc.exista cel putin doua banci ale mafiei ing olanda si rf bank austria care speculeaza de ceva timp cursul leu euro.ratatul de helvig care a distrus sri cica umbla ratacit prin sediul sri.noul sef dna care are bube in cap are el vreo dorinta sa trezeasca dna ?jaf organizat asta este in romania.burdihane pline la mafie.bataie de joc cu eliminarea vizei de sua .americanii ne iau la misto.pe miliardele noastre pentru armament si mortii din afganistan.olanda bancii ing bank si austria bancii rf bank ne iau in suturi cu schengen .politicienii degenerati romani cei mai ordinari din lume au dus tara la dezastru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine