2020-04-03 21:40

Președintele Iohannis DĂ SEMNALUL: ”Ar fi bine să mergem spre alegeri anticipate”

 |  22:22
Președintele Iohannis DĂ SEMNALUL: ”Ar fi bine să mergem spre alegeri anticipate”

Preşedintele Klaus Iohannis a optat, miercuri, pentru alegeri anticipate în primăvară, arătând că va avea discuţii pe acest subiect cu toţi liderii politici.

„Eu cred că ar fi foarte bine să mergem spre alegeri anticipate în primăvară. (...) Voi avea discuţii cu toţi liderii politici. Tot timpul am discutat cu toţi liderii politici, fiindcă la vârful statului nu contează dacă cineva îţi este simpatic sau antipatic, facem politică şi eu vreau să fac politică în aşa fel încât să dea rezultate”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.

El a susţinut că nu contează pe PSD în această chestiune.

„PSD-ul a fost întotdeauna în dezacord cu ce am spus eu sau PNL, nu mă aştept să fie acum dintr-odată prietenoşi, nici nu contez pe ei. PSD-ul a fost sancţionat drastic de electorat. Dacă au înţeles ceva de aici, bine. Dacă nu, vom continua cu sau fără ei”, a mai arătat şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis o INVITĂ pe mama Luizei Melencu la Palatul Cotroceni

Iohannis CRITICĂ situația din PSD: ”Unii baroni au luat locul altora”

Decizie în CSAT: Generalul Daniel Petrescu este noul ȘEF al Statului Major al Apărării
Parerea ta...

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU T
28 Noi 2019

Sunt dezastrele politice o dovadă că Dumnezeu este crud? Iar jurământul pe Biblie nu se face cu doua degete asa cum o fac majoritatea politicienilor romani ? „Întreaga lume zace în puterea celui rău.“ (1 Ioan 5:19) Dacă Satan are putere asupra omenirii, înseamnă că el îi influențează pe oameni să fie la fel de egoiști, de lacomi și de nechibzuiți ca el. Sa privim atent către; Președintele Johannis DĂ SEMNALUL: ”Ar fi bine să mergem spre alegeri anticipate”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine