2020-06-05 00:45

Preşedintele Iohannis, doar cu soţia de Paşti: “Nu mergem la Biserică, nu luăm Lumină. Nu invităm pe nimeni, nu mergem la nimeni”

 |  13:56
Preşedintele Iohannis, doar cu soţia de Paşti: “Nu mergem la Biserică, nu luăm Lumină. Nu invităm pe nimeni, nu mergem la nimeni”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că deocamdată în România nu se pot relaxa restricţiile pentru limitarea răspândirii coronavirusului, în ciuda faptului că unele state europene încep să renunţe progresiv la unele limitări. Preşedintele a mai spus că şi de Paşte trebuie respectate restricţiile, anunţând că şi el va sta acasă doar împreună cu soţia sa.

”Eu voi sărbători Învierea Domnului duminică şi o să stau acasă. Vom fi doar eu şi soţia mea. Vom fi doar noi doi. Nu vom merge la Biserică, nu vom lua Lumină. Nu vom invita pe nimeni la noi. Nu vom merge la nimeni. Asta vă invit să faceţi cu toţii. Este foarte important să respectăm şi de Sfintele Sărbători regulile impuse de autorităţi. Dacă acum scăpăm din mâini această epidemie, este foarte grav”, a transmis preşedintele după vizita la Centrul Naţional de Coordonare pentru Situaţii de Urgenţă.

Iohannis a vizitat Centrul Naţional de Coordonare pentru Situaţii de Urgenţă împreună cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul de Interne Marcel Vela, activitatea centrului diind prezentată de secretarul de stat Raed Arafat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

DOREL
08 Apr 2020

Poate ca Dumnezeu va va lumina, si ve-ti acceta ca si noi ortodoxi sa putem lua lumina. . A-TI VRUT DOAR ANTICIPATE SI NU VA INTERESAT ALTCEVA. NU A-TI DOTAT SPITALELE CU MASTI SI CELELALTE DESI, AVEATI INFORMATII. ....DOAMNE IARTA-NE!
NICU
08 Apr 2020

Orice om din tara romaneasca cu un pic de minte si de bun simt,nu-i poate reprosa absolut nimic presedintelui !!! Ramasitele comuniste din tara ,destul de numeroase si binedotate cu fonduri uriase din coruptie fac orice sa revina la butoane...si postacii improasca dar o fac degeaba...corupti au fost si sunt in toate partidele dar nu a cotizat nimeni pentru Iohanis. Macar acum cand romanii mor pe capete,majoritatea din cauza incompetentei,incetati sa interveniti cu diversiuni politicianiste.
DOREL
08 Apr 2020

Parintii sunt in GERMANIA. Copii nu aveti. Rude mai putin. E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune. Nu realizati ce inseamna pentru un bunic sa nu-si vada nepotul sau nepoata. Sa nu mearga la BISERICA si sa nu se roage pentru copii si nepotii sai. Sa stea in casa. Este adevarat CORONA este grea , dar nu inteleg de ce nu s-au luat masurile de prevenire. Probabil ca SEFA FMI avea dreptate suntem prea multi batrani si trebuie gasita o solutie . Sa murim peste 65 de ani...Dumnezeu stabileste ...NU FMI
SICTIR
08 Apr 2020

CENZURATI....CENZURATI...CENZURATI ...acceptați doar osanalele (gen NICU)...CARUIA I SE VAD TABLELE DE PE UMERI
VIOREL
09 Apr 2020

Parca a intrat dracu-n voi...v-a apucat dragostea de parinti...i-ati abandonat si mergeti de doua trei ori pe an sa vedeti daca mai aveti "sponsori"...sau daca puteti vinde ce a ramas de pe urma lor dupa o viata de chin ...! Presedintele v-a data un exemplu... dar data voi nu intelegeti in germana lui Iohanis va spun eu in limbajul vostru: stati acasa boilor ! si nu va lasati ademeniti de coruptii ce acuma va arata ca tare le pasa de voi...stati izolati tembelilor !
CORECT
09 Apr 2020

Stati acasa boilor ca seful lui NICU are de vandut niste sclavi in Germania( vezi Cluj)...mai sunt păduri de tăiat (Stie șeful lui NICU)...de vandut ocnele de sare din zona Cluj. Si betivul de Sică sa mai daca niste ciubucuri cu ocazia covid
PARAIPAN
10 Apr 2020

Sper ca familia răvășitoare sa aibe un miel pe masă de paști...si in special capu la miel....are ceva mai mult creier...si se pare ca au nevoie...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine