2019-08-25 17:58

Președintele Iohannis încearcă să se împace cu protestatarii #Rezist: Oamenii sunt de admirat!

 |  14:52
Președintele Iohannis încearcă să se împace cu protestatarii #Rezist: Oamenii sunt de admirat!

Preşedintele Klaus Iohannis spune că oamenii care au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de modificările la legile justiţiei sunt de admirat şi că manifestanţii au arătat foarte clar că îşi doresc o guvernare decentă şi eficientă. "Sper să se fi înţeles acolo unde trebuie să se înţeleagă", a afirmat Iohannis.

"Am urmărit cu foarte mare atenţie ultimele proteste de sâmbătă. Aceşti oameni sunt de admirat. Au venit, cu toate că vremea a fost destul de rea, ca să arate politicienilor că îşi doresc o ţara stabilă şi prospera, o justiţie puternică şi independentă, au arătat foarte clar că îşi doresc o guvernare decentă şi eficientă şi sper să se fi înţeles acolo unde trebuie să se înţeleagă", a spus marţi preşedintele Klaus Iohannis. 

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, sâmbătă, în Capitală şi în mai multe oraşe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-23Parerea ta...

ANONIM
23 Ian 2018

HALAL PALMIER....oare asta e mediator sau isi felicita fraierii card au iesit ptr al 2.lea lui MANDAT.....BLESREMAT SA FIE CEL CE VA MAI PUNE STAMPILA PTR ACEST FARSOR PALMIER
HALAL PRESEDINTE!SE TEME DE NI
23 Ian 2018

Se teme de drogatii aia care incalca legea facand demonstratii ca sa rastoarne un guvern legitim Presedinte penal care tine cu infractorii!
HADRIAN
24 Ian 2018

Desigur, nu putem accepta declaratii pur formale din partea Presedintelui. Graba cu care a aceptat numirea persoanei fantose impusa de PSD in functia de premier al Tarii ne afecteaza pe toti. In primul rand institutia prezidentiala in eforturile de pastrare a echilibrului celor patru puteri in stat, debilitate de PSD-Dragnea. In al doilea rand, societatea civila se vede mai hotarata ca oricand sa lupte imporiva arbitrariului domniei PSD-ALDE, acum si UDMR. Nu acceptam sub nici un chip debilitarea justitiei. Nu acceptam subminarea economiei, autarhia politica, pierderea locului si rolului castigate cu atatea sacrificii in cadrul UE. Ne va fi mai greu, dar nu imposibil sa urmarim aceste idealuri. Prin parasirea luptei din partea celei mai importante institutii de putere a statului roman, rolul nostru, al maselor devine mult mai radical. Desigur, cu mijloace democratice.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray