2020-04-08 13:09

Președintele Iohannis LINIȘTEȘTE românii: ”Avem noroc”

 |  16:52
Președintele Iohannis LINIȘTEȘTE românii: ”Avem noroc”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este mulţumit de măsurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban în contextul crizei generate de coronavirus.

”Este o ocazie foarte potrivită pentru care ne adunăm azi aici. Discutăm măsuri prin care să prevenim problemele din economie din cauza coronavirusului. Sunt două vești bune despre criza de coronavirus. M-am interesat de starea celor depistați pozitivi, iar starea lor este bună, mulți dintre ei nu au simptome, alții au simptome ușoare. Până acum avem noroc. 

A doua chestiune este că sunt mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză, măsurile mi se par potrivite, au venit la timp şi vreau să îmi exprim toată aprecierea pentru premierul Orban şi pentru toţi cei implicaţi efectiv în gestionarea acestei crize. Nu putem lăsa totul în seama autorităţilor însă, trebuie să acţionăm şi noi responsabil, să evităm panica, isteria.”, a zis Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

OVIDIU
11 Mar 2020

Judecand dupa afirmatiile domniei sale probabil ca nu a fost in tara in ultima luna. Oricum nu e in pericol sa fie infectat cu coronavirus deoarece acesta nu supravietuieste in WD 40.
DOREL
11 Mar 2020

PSD ESTE DE VINA PENTRU CORONAVIRUS, ASA AR FI SPUS DOMNUL IOHANNIS. TOT TIMPUL CRITICA DOAR PSD. NU VEDE CARE ESTE REALITATEA . TREBUIE SA FIE MAI REALIST SI SA NU DEA VINA DOAR PE PSD. SA NU UITE CA , ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI SI A FOST ALES DE TOT POPORUL INDIFERENT DACA ESTE DIN PSD SAU PNL. NU A FOST ALES DOAR DE PNL....DOMNIA SA UITA CA, POPORUL NU ESTE DOAR PNL...SI DOAR ATAT...IN ALTE STATE ERA DEMIS PENTRU O ASTFEL DE ATITUDINE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine