2020-06-07 00:16

Preşedintele Iohannis merge într-o vizită oficială în Spania. Şeful statului se va întâlni cu reprezentanţii comunităţii româneşti

 |  13:12
Preşedintele Iohannis merge într-o vizită oficială în Spania. Şeful statului se va întâlni cu reprezentanţii comunităţii româneşti

Preşedintele Klaus Iohannis va merge luni într-o vizită oficială de două zile în Spania. Şeful statilui se va întâlni cu regele Felipe al VI-lea, cu premierul Mariano Rajoy şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti.

Despre vizita preşedintelui Klaus Iohannis relatează şi presa spaniolă.

Cotidianul spaniol La Vanguardia scrie că Guvernul de la Madrid a anunţat că premierul Mariano Rajoy va avea o întrevedere cu preşedintele român Klaus Iohannis, la Palatul Moncloa.

”Klaus Iohannis, un etnic german care a preluat mandatul de preşedinte al României în decembrie 2014, a propus crearea unei noi imagini a ţării. Vreau să pot spune că România a surprins lumea prin transformarea sa după cinci ani”, menţionează publicaţia spaniolă, citându-l pe şeful statului.

Potrivit sursei citate, în vizita sa de două zile preşedintele se va întâlni şi cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei.

Klaus Iohahnis se va întâlni şi cu reprezentanţi ai românilor, în Spania fiind una din cele mai mari comunităţi de români din lume. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-10Parerea ta...

CULOMB
11 Iul 2015

Excelent periplu ... fostii Presedinti, incepand cu "nea Nicu" si pana la besea, ar putea fi invidiosi pe acest personaj care, daca nu-si mareste salariul, se afla in continua miscare pe toate meridianele si paralele !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine