2020-04-05 23:41

Președintele Iohannis, mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului

 |  16:38
Președintele Iohannis, mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Astfel, șeful statului îndeamnă românii la unitate, bucurie și generozitate cu ocazia Sfintelor Sărbători.

"Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul sfintelor sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla !", a transmis şeful statului, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON
25 Dec 2019

Vai ,vai !cata generozitate ,cata compasiune exista intr un singur om ,intr un singur mare patriot,ba tata !Mincinos hot bou si alogen Sasule sa dea Dumnezeu sa primesti tot raul pe care l ai facut Romaniei si romanilor!
,,LE MAI TREBUIA NISTE BANI
25 Dec 2019

,,voia sa creasca salarii ,pensii ,alocatii acest DRAGNEA ,dar le am venit de hac Acum sta la mititica iar noi am modificat toate redeventele in favoarea strainilor'' asa se lauda omoiul sas presul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine