2020-07-03 15:31

Președintele Iohannis o CRITICĂ pe Viorica Dăncilă: ”A reușit să pună pe BUTUCI politica externă a României”

 |  18:34
Președintele Iohannis o CRITICĂ pe Viorica Dăncilă: ”A reușit să pună pe BUTUCI politica externă a României”

Președintele Klaus Iohannis a criticat-o din nou luni pe premierul Viorica Dăncilă, pe care a acuzat-o că este responsabilă de anularea vizitei în România a regelui Iordaniei, Abdulah al II-lea, care s-a simțit personal jignit de declarațiile acesteia privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Iniţial, eu am avut un program cam strâns. În seara asta trebuia să merg repede de aici să fiu gazda unui dineu pentru un musafir important şi drag. Regele Iordaniei trebuia să vină, dar datorită diletantismului doamnei prim-ministru, care ne-a stricat relaţia cu această zonă, nu mai este cazul. Regele Iordaniei s-a simţit personal jignit de abordarea doamnei prim-ministru la acel congres din America şi a contramandat vizita. Este o reală problemă pentru România. Cred că vă daţi seama. România a construit o relaţie de încredere cu lumea arabă şi aceasta este una dintre puţinele constante, a fost cel puţin până ieri, din politica externă a României, unde ca stat am avut o atitudine fermă, corectă faţă de parteneri, acum doamna a reuşit să o pună pe butuci şi pe asta. Asta nu este o glumă, este foarte, foarte trist. Pentru ce? Pentru nimic”, a spus şeful statului la dezbaterea „Viitorul oraşelor româneşti în contextul european al conceptului de dezvoltare locală”, organizată de Asociaţia Oraşelor din România.

Administrația Prezidențială s a anunțat luni dimineață anularea de către partea iordaniană a vizitei regelui Abdulah al II-lea în România, în urma declarațiilor făcute duminică de către Viorica Dăncilă despre faptul că Guvernul va muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mar 2019

sa mute ambasada la SCORNICESTI......ha ha ha la cat e de proasta ar fi in stare..se bucura si Ceausescu cu ocazia asta
@ CUCUVEAUA.... 4656
25 Mar 2019

Uite cine vorbeste ....Sterpul si cucuveaua...hahaha....Sterpul nu este in stare de circa 3 ani sa nominalizate un ambasador ...ptr ca nu il lasastapana Merkel...sictir javră...tu zici ca faci politica externă...mars la coteț
@ CUCUVEAUA....
25 Mar 2019

I.a spune specialistul, ce acțiune externă a sterpului a avut acordul parlamentului ..sau ce acțiune externă a fost prezentată parlamentului( macar la întoarcerea din excursie) ....oare Sterpul asta este pe moșia lui măsa sau tacsu sa faca toate de capul lui ....spune.mi macar o acțiune în care a colaborat cu parlamentul sau guvernul ...ai văzut ce a făcut cu mapn ...si a luat.o rau de tot in barba...de la justiție...nu de la popor ...l.ai văzut pe arogantul asta sa iasa si sa isi ceara scuze ???.. ca sa nu mai zic de decizia justiției în privința casei ...UN MARE AROGANT SI NESIMTIT CARE SE SIMTE VATAF PE MOȘIA LUI MĂSA SI TACSU
@ CUCUVEAUA....
25 Mar 2019

Ce faci, mister cucuvea.....ai adormit...sau stăpânii ce te plătesc nu iti da voie să recunoști dezastrul produs de acest sterp...si acolitii lui .. ..HALAL ROMAN, CE SE PLOCONESTE LA CÂȚIVA ȚECHINII
STOP CENZURA BOLSEVICILOR
26 Mar 2019

De ce cenzurati opiniile anti-mafia psd bolsevicilor ????????? Pe animalul care zilnic denigreaza INSTITUTIA PREZIDENTIALA SI VOTURILE A 6,5 MILIOANE DE ROMANI NU-L CENZURATI ??? VA PERDETI '' SIMBRIA'' DE LA BORFAȘUL NATIONAL draknea CARE A INGROPAT SI POLITICA EXTERNA A ROMANIEI ??????? SA VA FIE RUSINE SLUGILOR.
ANONIM
26 Mar 2019

Tot acest guvern psd a distrus relatiile Romaniei si cu Japonia acum un an cand premierul Japoniei nu a avut omolog cu care sa se intâlneasca la Palatul Victoria. Asa se intampla când gunoaiele societatii voteaza analfabeti si puscariasi ca draknea si vâlcov.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz