2020-04-05 16:49

Președintele Iohannis, răspuns ferm: ”Da, îmi doresc alegeri ANTICIPATE!„

 |  20:29
Președintele Iohannis, răspuns ferm: ”Da, îmi doresc alegeri ANTICIPATE!„

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că este de părere că alegerile anticipate sunt posibile și că se va implica personal pentru realizarea acestora.

„Eu cred că sunt posibile și mă voi implica pentru promovarea conceptului de alegeri anticipate. Da, îmi doresc alegeri anticipate”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă îi va cere premierului Orban să-și depună mandatul, în eventualitatea în care PSD nu va depune o moțiune de cenzură, șeful statului a răspuns:

„E o chestiune pe care nu am discutat-o. Este evident că pentru a ajunge la anticipate este nevoie ca Guvernul să fie demis sau să se retragă și după aceea este nevoie de două încercări nereușite de formare a unui nou guvern.

Este, evident, moțiunea de cenzură, o variantă prin care se poate inițializa acest proces dar, tehnic, și demisia este o metodă prin care se poate inițializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta ;și cu premierul, care din câte știu eu își dorește alegeri anticipate, așa cum le doresc și eu”, a mai spus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
09 Ian 2020

ha ha bucuria psd-istilor.Sa depuna motiune de cenzura si daca nu au destule voturi vine premierul si le spune-va ofer demisia si niste ANtiCIPATE la pachet.TIC-TAC....faceti-va bagajele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine