2019-11-18 06:30

Preşedintele Iohannis se întâlneşte astăzi cu secretarul general al NATO

 |  10:01
Preşedintele Iohannis se întâlneşte astăzi cu secretarul general al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte, joi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se află la Bucureşti pentru o reuniune informală a miniştrilor Apărării din UE.

Klaus Iohannis şi Jens Stoltenberg vor susţine o declaraţie de presă comună.

Tot astăzi, preşedintele Iohannis îl va primi şi pe ministrul afacerilor externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas.

Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe şi politica de securitate, Federica Mogherini, prezidează reuniunea informală a miniştrilor apărării şi pe cea a miniştrilor de externe. Cele două evenimente sunt găzduite de Preşedinţia României la Consiliul UE.

Mogherini va susţine joi o conferinţă de presă comună alături de ministrul Apărării, Gabriel Leş, la Palatul Parlamentului. De asemenea, ea va avea o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă.

Vineri, Înaltul Reprezentant al UE va susţine o conferinţă de presă comună alături de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, la Palatul Băncii Naţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

GHITA BIN LADEN
31 Ian 2019

de ce nu faceti reuniunea la BELGRAD ca sa participe si GiGoLo GHITA BIN-LADEN...eroul din BOSNIA care vinde Kalasnikov la teroristi sau impreuna cu Tiganka din PLESCOI si teroristii STAT ISLAMIC prin DUBAI...ha ha ha Romania condusa de mafioti cel mai mare dusman al NATO,cel mai mare cal troian al GRU sunt securistii lui GHITA si UDREA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray