2020-07-09 05:39

Președintele Iohannis se va întâlni cu Regina Elisabeta la Palatul Buckingham

 |  23:52
Președintele Iohannis se va întâlni cu Regina Elisabeta la Palatul Buckingham

Preşedintele Klaus Iohannis va călători în Regatul Unit, marţi, unde va fi primit de Regina Marii Britanii, în cadrul recepţiei oferite de suverană în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO.

Conform unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis va participa marţi, începând cu ora 20, la „recepția oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO”. Recepţia va avea loc la Palatul Buckingham.

O oră şi jumătate mai târziu, preşedintele va participa la o recepţie informală oferită de prim-ministrul Regatului, Boris Johnson.

În 4 decembrie va avea loc Reuniunea NATO la The Grove, Watford.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02Parerea ta...

BORFAș
03 Dec 2019

Fara plimbare in caleasca cu ravasitoarea alaturi...inseamna ca se duce degeaba ...ori el nu face turism...NICIODATA
APLAUZELE NOASTRE
03 Dec 2019

De la urcarea ei pe tron, în februarie 1952, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a întâlnit cu aproape toți președinții care au condus de-atunci Statele Unite, excepție făcând doar Lyndon B. Johnson. Au trecut de-atunci peste șase decenii, iar Regina a întâlnit 12 președinți. Președintele Iohannis se va întâlni cu Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Ne întrebam cu toții, ce poate fi mai frumos, mai elegant și mai respectuos pentru Romania și pentru al sau popor ?
BABUIN
03 Dec 2019

Ce poate fi mai frumos ??? Iti spun eu dar in particular...esti o jigodie securista care ai buzele bătătorite....esteo receptie in cinstea NATO...nu a sterpului tau....sictir...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Dec 2019

care e treaba cu francezii? sunt si ei prezenti la intalnire? ca se pare ca au niste pareri separate
EPOCA ILIESCIANă
03 Dec 2019

Babuin am putea sa discutam in particular și despre munca PSD-ista epoca de aur. La care 47% dintre elevii din România NU pot efectua operații matematice de bază. Decalajul rezultatelor dintre elevii dezavantajați și cei din familii bune a crescut semnificativ.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz