2020-04-08 09:13

Președintele Iohannis, VICTORIOS după alegeri: ”Vă promit că voi fi un președinte implicat”

 |  21:30
Președintele Iohannis, VICTORIOS după alegeri: ”Vă promit că voi fi un președinte implicat”

Fericit după rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a mulțumit tuturor pentru vot și a promis că va fi un președinte total implicat în următorii cinci ani.

„România normală, România modernă, România europeană. Românii au câștigat astăzi. Cea mai mare victorie obținută vreodată împotriva PSD. O mențiune specială pentru românii din diaspora. Primesc această victorie cu bucurie, cu modestie, cu mulțumire, cu încredere în România. Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor.

Vă promit că mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, care să ducă România în Europa. Voi fi un președinte total implicat.

Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar am câștigat o bătălie importantă, războiul nu a fost câștigat, trebuie să mergem la vot și la locale, și la parlamentare. Abia când PSD va fi trimis în opoziție vom putea face ceea ce am promis românilor.

În România normală trebuie să fie alegătorii liberali, cei ai USR PLUS, cei ai PMP, UDMR și da, în România normală trebuie să fie și alegătorii PSD. Eu nu am un război cu alegătorii PSD, ci cu PSD.

Mergeți în continuare la vot în număr mare. În România trebuie sp aibă loc și cercetătorii, și muncitorii de pe șantiere, și pensionarii care vor să fie respectați. Nu există mai multe Românii, așa cum clamează unii, ci una singură. Trebuie să punem toți umărul pentru a construi România normală.

Ne vom implica și vom crea o nouă majoritate, a partidelor democratice” a declarat Klaus Iohannis după rezultatele votului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă e MULȚUMITĂ de rezultatele alegerilor: ”PSD a recâștigat azi încrederea”

Dacian Cioloș, cerere de ultimă oră pentru cei din DIASPORĂ

REZULTATE FINALE ALEGERI 2019. Klaus Iohannis, victorie cu o mare diferență de voturi
Parerea ta...

BABUIN
25 Noi 2019

Si porcul zice....numai pe asta ca e cald ...repetă placa din 2014....si apoi somn...turism si navetă...SICTIR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine