2020-05-25 09:18

Preşedintele Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la Daniel Horodniceanu, propus procuror-șef al DIICOT

 |  11:45
Preşedintele Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la Daniel Horodniceanu, propus procuror-șef al DIICOT

Administraţia Prezidenţială a anunţat, miercuri, că documentele referitoare la Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-șef al DIICOT, au ajuns la preşedintele Klaus Iohannis.

CSM a trimis luni documentele solicitate, spre consultare, de președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a cerut, la începutul acestei săptămâni, CSM, spre consultare, stenograma ședinței în care Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-șef al DIICOT, a fost intervievat și documentele avute în vedere la adoptarea hotărârii prin care a fost avizată această propunere.

"În vederea exercitării prerogativelor de numire în funcție a procurorului-șef al DIICOT, prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, președintele României a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, spre consultare, stenograma ședinței Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 04 mai 2015, ședința în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiției, precum și documentele care au fost avute în vedere la adoptarea Hotărârii nr. 192/04.05.2015 a Secției pentru procurori, prin care a fost avizată această propunere", a precizat Aministrația Prezidențială, într-un comunicat transmis AGERPRES.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine