2020-02-26 22:35

UPDATE. Eugen Teodorovici şi Marius Nica au depus jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor şi Fondurilor Europene

 |  10:13
UPDATE. Eugen Teodorovici şi Marius Nica au depus jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor şi Fondurilor Europene

UPDATE, ora 10.32 Eugen Teodorovici şi Marius Nica au depus, luni, jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor, respectiv Fondurilor Europene. La ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni au participat premierul Victor Ponta şi preşedinţii celor două Camere.

De asemenea, la eveniment a luat parte ministrul Muncii, Rovana Plumb, precum şi consilieri prezidenţiali.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din funcţia de ministru al Fondurilor Europene şi numit în cea de ministru al Finanţelor. De asemenea, şeful statului a mai semnat şi decretul pentru numirea lui Marius Nica la conducerea Ministerului Fondurilor Europene.

Potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Şeful statului a mai semnat şi decretul prin care Eugen Teodorovici este numit ministru al Finanţelor Publice.

Şeful statului a semnat, luni dimineaţă, şi decretul prin care Marius Nica este numit în funcţia de ministru al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici şi Marius Nica urmează să depună, luni dimineaţă, jurământul în calitate de miniştri ai Finanţelor, respectiv Fondurilor Europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-30Parerea ta...

APLICA LEGEA
30 Mar 2015

Cititorul a semnat si noi nu stim nimic , pe muteste , se face tot . Miine poate semneaza declaratie de razboi ca ne batem cu Aborigeni din Antartica , sau Atlantida . Si a semnat schimb de ; scobitori folosite la un cap , contra hirtie igienica folosita pe o parte . Intre timp a dat unda verde de defrisari in Transilvania la un Gantos de al lui din Austria . Are venit 1 milion euro pe saptamina din taieri de paduri . Matrozul de Braunovici mai mintea ceva frumos , la prostime .
ROTIREA CADRELOR :)
30 Mar 2015

ca pe vremuri....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine