2020-07-15 15:29

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării

 |  12:32
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta urmează să depună jurământul de învestitură la ora 17.00 la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, funcţie ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Liviu Dragna, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

Sevil Shhaideh are 50 de ani şi este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelui CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Aceasta a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat în MDRAP în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20Parerea ta...

ANONIM
20 Mai 2015

COCHILOTUL Ponta si CARACUDA de TR Dragnea au instituit capitalismul de cumetrie de pe timpul lui BUNICUTA Ilici atat au putut EI retine. Un excroc politic ca Dragnea MORMOLOC de TR isi aduce, in Parlament pe amanta CATALINA fara ca ea sa stie bine sa calce pe pamant si consiliera la minister pe FINA-SA turcoaica din parohia lui NIUSOR CONSTANTINESCU betivul care adoarme la stop verde sau rosu. De unde sa mai fie respectate principiile fundamentale din administratia publica, COMPETENTA, INTEGRITATEA si INDEPENDENTA.TREBUIE IESIT IN STRADA pt a pune capat ANARHIEI din Ro si furtului fara margini.
CROCODILUL FLAMAND
20 Mai 2015

banii de MDRT au fost tocati de Udrea pe urmatorii 20de ani....degeaba va certati pe postul de ministru
CROCODIL DE TABLA
20 Mai 2015

Furati si cenusa din soba . Nu putem produce , cit furati . Din aceasta cauza sau plimbat prin Dubai , sa aranjeze viitoarele afaceri .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz