2020-05-29 04:40

Președintele Klaus Iohannis, desemnat "Omul politic al anului"

 |  08:56
Președintele Klaus Iohannis, desemnat "Omul politic al anului"

Președintele Klaus Iohannis a fost desemnat "Omul politic al anului" în cadrul Galei "Premiile Nine O'Clock 25 de ani". Șeful statului nu a putut participa la eveniment "datorită obligațiilor profesionale", el fiind reprezentat de consilierul prezidențial Andrei Muraru.

"Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, vă mulțumește pentru acest premiu, care îl onorează, pentru activitatea pusă în slujba României în ultimii 25 de ani și vă urează, totodată, succes și în următorii 25 de ani", a afirmat consilierul prezidențial Andrei Muraru.

Ambasadorului Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul "Cel mai dinamic debut de șef de misiune diplomatică în România", pentru modul foarte activ în care și-a făcut prezența în ţara noastră, pentru acțiunile și luările de poziție privind întărirea statului de drept și libertăților fundamentale.

Dean Thompson, adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, a ridicat distincţia, în condiţiile în care ambasadorul Hans Klemm se afla la Cluj-Napoca.

Premiul pentru "Cel mai performant management" i-a fost acordat avocatului Remus Borza pentru activitatea sa ca administrator judiciar la Hidroelectrica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine