2019-11-21 08:25

Preşedintele Klaus Iohannis, întâlnire cu judecătorii Curţii Constituţionale (CCR)

 |  13:10
Preşedintele Klaus Iohannis, întâlnire cu judecătorii Curţii Constituţionale (CCR)

Administraţia Prezidenţială a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire cu judecătorii Curții Constituționale a României (CCR), întrevederea având loc la solicitarea președintelui CCR, Augustin Zegrean.

"În cadrul discuțiilor s-a subliniat importanța asigurării independenței justiției constituționale, ca una din principalele garanții ale statului de drept. Președintele Iohannis a evidențiat rolul CCR în promovarea cooperării loiale dintre instituțiile statului", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, întâlnirea a avut loc la solicitarea președintelui CCR, Augustin Zegrean, ea fiind prilejuită de încheierea mandatelor a trei judecători ai Curții.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bu tong bu Mai sunt 10 luni până la jumătatea mandatului, iar Klaus Iohannis a rămas la Primul pas, încremenit în proiectul său de a fi mai activ în acest al doilea an de președențiat. În afara unor legi retrimise în Parlament sau atacate la Curtea Constituțională, nu s-a remarcat prin nimic pozitiv. E și asta o performanță
17 Aug 2016
Ultima noapte de nicotină Curtea Constituţională i-a dat miercuri dreptate Aureliei Cristea, deputatul PSD care a iniţiat Legea Antifumat. Cel mai probabil preşedintele Klaus Iohannis o va promulga, aşa că din martie nu se va mai fuma în spaţiile publice închise, restaurante, cluburi, şcoli sau spitale. De asemenea, în apropierea locurilor de joacă pentru copii fumatul este strict interzis
27 Ian 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray