2020-07-03 17:01

Preşedintele Klaus Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

 |  07:41
Preşedintele Klaus Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis a participat, alături de soţia sa, la slujba de Înviere, la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. Şeful statului a preferat să asculte slujba, în timp ce soţia sa, Carmen a cântat în corul bisericii.

"Ei vin aproape de fiecare dată la slujbă, mai ales doamna (Carmen Iohannis n.r.), dar și domnul, când îi permite timpul. Da, (cântă n.r.) foarte frumos. Ea cântă mai de demult în cor, de mulți ani", a declarat Angela Paskuj, una din colegele de cor ale lui Carmen Iohannis, transmite Agerpres.

"Am venit ca să-i văd pe domnul președinte și pe prima doamnă. Au stat la balcon. Paște Fericit, România!", a spus la finalul slujbei o turistă venită la Sibiu tocmai din Filipine.

Președintele Iohannis își petrece Paștele la Sibiu. Surse apropiate familiei prezidențiale, citate de Agerpres, au precizat că şeful statului va fi prezent cu soția sa la biserică și la slujba de duminică dimineață.

Chiar dacă este de religie protestantă, Klaus Iohannis participă la slujbele de la biserica romano-catolică din Sibiu, având în vedere că soția sa este greco-catolică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-27Parerea ta...

SURSA
27 Mar 2016

Am citit ca Dna . este fata , fostului Sef al Securitati din Sibiu ? ??
@SURSA...
27 Mar 2016

Este mai mult ca sigur CĂ DA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz