2020-07-07 18:57

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis partidelor politice invitaţia la consultări. Vezi temele de discuţie!

 |  13:01
Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis partidelor politice invitaţia la consultări. Vezi temele de discuţie!

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis partidelor politice invitaţia pentru consultări, care vor avea loc miercuri, la Palatul Cotroceni. Temele discuţiei vizează priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, votul în diaspora, finanţarea campaniilor şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Administtraţia Prezidenţială a precizat, într-un comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis invită partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlamentul României la Palatul Cotroceni, în vederea unor consultări referitoare la priorităţile legislative ale următoarei sesiuni parlamentare.

Potrivit sursei citate, pe agenda discuţiilor se vor afla mai buna organizare a votului in străinătate, finanţarea campaniilor electorale şi a partidelor politice şi accelerarea procedurilor privind ridicarea imunităţii parlamentare.

Administraţia Prezidenţială a anunţat şi calendarul consultărilor, fiecare partid urmând a sta o oră la discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis.

Astfel, de la ora 10.00 vor începe consultările cu PSD, la ora 11.00, cu Partidul Naţional Liberal, iar la ora 12.00, cu Uniunea Naţională pentru Progresul României.

De asemenea, la ora 14.00, preşedintele Klaus Iohannis va discuta cu Partidul Conservator, la ora 15.00, cu Uniunea Democrată Maghiară din România, la ora 16.00, cu Grupul parlamentar al Minorităţilor Naţionale iar la ora 17.00, cu Partidul Poporului - Dan Diaconescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz