2020-08-08 03:28

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta. Principala temă de discuţie, ordinea de zi a şedinţei CSAT

 |  11:47
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta. Principala temă de discuţie, ordinea de zi a şedinţei CSAT

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi dimineaţă, cu premierul Victor Ponta, principala temă de discuţie fiind ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc în această primăvară, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

”În această dimineaţă, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuţie a fost ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară”, se precizează în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Următoarea şedinţă a CSAT, care va avea loc în perioada următoare, este prima condusă de preşedintele Klaus Iohannis, de la preluarea mandatului de şef al statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-05Parerea ta...

JULIEN
05 Feb 2015

daca atunci cand era basescu si boc se spunea ca boc executa ce spune basescu,acum se pare ca iohannis executa ce spune pona.
GRESIT!
05 Feb 2015

Asta executa ce-i spune Coldea (din partea 'serviciilor' care l-au cocotat pe scaun) si cu obedienta ceea ce-i spun partenerii strategici!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz