2020-08-11 16:00

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu prezidiul Academiei Române: Vreau să cunosc parcursul României pe termen lung

 |  09:03
Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu prezidiul Academiei Române: Vreau să cunosc parcursul României pe termen lung

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, referitor la întâlnirea pe care o va avea cu prezidiul Academiei Române, că vrea să cunoască opinia unor oameni cu experienţă profesională şi prestigiu, cu privire la parcursul României pe termen lung.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, într-un comunicat de presă, că miercuri, începând cu ora 11.00, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis va primi prezidiul Academiei Române.

Preşedintele Klaus Iohannis a scris şi pe pagina sa de Facebook că se întâlneşte cu reprezentanţii Academiei Române pentru că ”vrea să cunoască opinia unor oameni cu experienţă profesională şi prestigiu, cu privire la parcursul României pe termen lung”.

”Cele mai bune soluţii nu se pot găsi decât prin dialog. Oricât de preocupaţi am fi de problemele prezentului, nu putem construi nimic temeinic, dacă nu ştim cum vrem să arate România peste 10 sau 15 ani. Avem nevoie de o abordare care să integreze toate domeniile unui proiect de ţară comun”, a completat preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz