2019-11-20 20:05

Președintele PSD Neamț, avertisment pentru VIITORII REBELI: Când mai aveți nemulțumiri...

 |  09:49
Președintele PSD Neamț, avertisment pentru VIITORII REBELI: Când mai aveți nemulțumiri...

Președintele PSD Neamț și președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, lansează un avertisment serios pentru viitorii REBELI din partid. El susține că și ultima criză s-a încheiat cu bine și că partidul a demonstrat că poate gestiona responsabil crize de genul celeia pe care le-a depășit. El îi avertizează pe potențialii viitori nemulțumiți să își spună părerile în interiorul partidului și nu în public:

”PSD a arătat, încă o dată, că are în rândurile sale oameni responsabili și maturi politic, capabili să gestioneze orice situație, indiferent cât de delicată ar fi!

Am arătat din nou că PSD este guvernat de principii democratice și că vocea oricărui membru este ascultată și orice opinie este respectată. Important e ca de fiecare dată când există nemulțumiri, păreri diferite, ele să fie discutate în cadrul partidului. Așa cum am spus de fiecare dată orice problemă care se ivește își găsește rezolvarea în interiorul partidului, în forurile sale de conducere statutare!

Vreau să îi asigur pe români, pe nemțeni, că ne vom face datoria față de ei și ne vom duce la capăt angajamentele pe care ni le-am asumat și pentru care ei ne-au acordat încrederea! Suntem conștienți de responsabilitatea uriașă a guvernării și tocmai de aceea am decis că trebuie să ne concentrăm asupra implementării programului de guvernare și să nu lăsăm orgolii sau nemulțumiri personale să pună în pericol stabilitatea României și a PSD.

Rămânem echipa unită care asigură țării o guvernare performantă orientată spre cetățean, spre nevoile și dorințele românilor!”, susține Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-22Parerea ta...

ANONIM
22 Sep 2018

Noi cei de la Botosani suntem alaturi de Dragnea!Daca un om vorbeste in numele altora nu inseamna ca toti suntem ca el
ANONIM
22 Sep 2018

stupid people, vorba cuiva! Cel mai sărac județ din România ȚINE cu borfașii neamului românesc! Se vede lucrul ăsta mereu la vot ca să și-o ia veșnic în bot, pe la B1 când sună în direct moldovenii proslăvindu-și prostia și micimea sufletului prin votarea penalilor, pentru 3 lei adăugați la pensia de mizerie! Syctirrrr!
PUTEREA OFICIOS PSD
22 Sep 2018

Puterea nu mai cenzura adevarul despre mafia psd si asa zisul '' program de guvernare '' In ''program'' scrie ca '' incepand cu 1 ian. 2018 salariile sub 2000 lei vor fi NEIMPOZABILE - FALS - TVA VA FI REDUS DE LA 19 LA 18% -FALS - .IN SCHIMB A CRESCUT INFLATIA 5,6% , ROBOR 3,6% 59 COPII MORTI DE RUJEOLA IN SPITALE CU MANAGERI NUMITI POLITIC DE PSD , PESTA PORCINA SCAPATA DE SUB CONTROL , MANUALE TIPARITE GRESIT , SPITALE PLINE DE INFECTII NOSOCOMIALE , SUPRAACCIZA LA COMBUSTIBIL , TAXE LOCALE MARITE , PENSII SPECIALE , SALARII NESIMTITE IN PRIMARII SI ALTE NENOROCIRI CARE NU AU FOST MENTIONATE IN '' PROGRAMUL DE DISTRUGERE A ROMANIEI '' CENZURA FACE PARTE TOT DIN PROGRAMUL BOLSEVICILOR DE DEZINFORMARE A ROMANILOR IAR PUTEREA O PRACTICA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray