2020-04-07 11:41

Președintele României, prins cu minciuna. Imaginea care schimbă tot în războiul Iohannis - Dăncilă

 |  11:24
Președintele României, prins cu minciuna. Imaginea care schimbă tot în războiul Iohannis - Dăncilă

Klaus Iohannis și-a pregătit terenul pentru refuzarea oricărei dezbateri cu Viorica Dăncilă. Atât Dan Motreanu, șeful de campanie al PNL, cât și Rareș Bogdan, au ieșit public să anunțe că președintele în funcție refuză orice dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru că PSD a refuzat în ultimii ani orice formă de dialog între Palatul Victoria și Palatul Cotroceni și că pozițiile celor doi candidați sunt diametral opuse, astfel încât nu poate avea loc o dezbatere constructivă.

Totuși, în urmă cu 5 ani, Klaus Iohannis avea o cu totul altă poziționare cu privire la dezbaterile electorale și acest lucru este amintit de o imagine care circulă pe internet, și în care sunt subliniate mai multe declarații ale lui Iohannis, diametral opuse poziționării pe care o adoptă în prezent.

„Constat că domnul Victor Ponta își menține aceeași atitudine arogantă cu care ne-a obișnuit și în cee ace privește organizarea unei dezbateri electorale atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni,” scria Klaus Iohannis pe Facebook, în data de 4 noiembrie 2014.

Mai mult decât atât, Iohannis îi cerea lui Ponta să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă, tocmai curajul pe care eșuează să îl etaleze el astăzi, când refuză confruntarea cu Viorica Dăncilă

Președintele României, prins cu minciuna. Imaginea care schimbă tot în războiul Iohannis - Dăncilă
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

TREBURILE CASEI
12 Noi 2019

Sa lăsam prostiile deoparte . În ciuda creșterii economice stabile, puterea de cumpărare crescândă și nivelul istoric al ratei șomajului, România a înregistrat o scădere a calității vieții și a bunăstării sociale în ultimul an. Viorica Dancila oricum este pe făraș.
VIOREL
12 Noi 2019

PSD ul a avut confruntari cu Ordonanata 13 ,Ordonanta 14 , au avut "Confruntari" pe 10 august cand au gazat oameni nevinovati ,au gazat copii si cand erau intrebati erau ironici si ne radeau in nas unei intregi natiuni! Amintiti-va ce confruntari facea Dragnea cu interlopii,ce confruntari facea Nicolicea care ne facea prosti pe toti,Serban Nicolae ce voia sex anal,Orlando ce lua la misto pana si o amarata de jurnalista spunandu-i ca si-a pus dintii,degetele lui Iordacheetc...destul !
ION STOICA
12 Noi 2019

Eu il prefer pe Mutu de la PSD. Nu ma intereseaza mutu' de la Cotroceni.
MIHAIL COJOCARU
12 Noi 2019

sper sa scapam de neamt
COJOCARU MIHAIL
12 Noi 2019

nu e barbat, o fi g ........, ca averea furata a facut-o pentru g.......,stim noi.......
DURAC
13 Noi 2019

Eu consider pe Dancila un om
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine