2020-08-14 17:56

''Prietenii'' preşedintelui i-au trimis o serie de mesaje speciale. URA ŞI URĂRILE

 |  19:58
''Prietenii'' preşedintelui i-au trimis o serie de mesaje speciale. URA ŞI URĂRILE

Aflat sub semnul scorpionului,Traian Băsescu a împlinit, la 4 noiembrie, 59 de ani. Născut în oraşul Basarabi, dinjudeţul Constanţa, comandantul de cursă lungă a evitat să mai facă băi demulţime. Prima parte a zilei şi-a petrecut-o la Guvern pentru a detensionaatmosfera din coaliţia guvernamentală, iar la prânz, a mers la postul public deradio pentru un interviu. Seara, şi-a petrecut-o la emisiunea favorită “Naşul”.Ziarul “Puterea” vă prezintă urările pe care adversarii, prietenii sau foştiiprieteni i le-au făcut preşedintelui cu ocazia zilei de naştere. Printreaceştia, Ion Iliescu, Victor Ponta, Adrian Cioroianu, Radu Mazăre, VictorCiutacu, Radu Tudor, Marian Vanghelie, Adriana Săftoiu şi Varujan Vosganian.

Adrian Cioroianu, fost ministrude externe: „I-aş ura sănătate şi să fie puţin mai calm în tot ceea ce face.I-aş face cadou un pahar, sau o sticlă pe jumătate plină, pe jumătate goală, săvăd care parte o remarcă domnia sa. Nu, nu, nu fac nici un apropo, sticla poatesă fie şi de lapte”.

Marian Vanghelie, vicepreşedintePSD: „La mulţi ani, sănătate şi să dea Dumnezeu să fie corect cu românii! Am săcomand o flotă în miniatură să i-o dau cadou pentru ca atunci când nu va mai fipreşedinte să îşi aducă aminte de ea!“

Claudiu Săftoiu, fost director SIE:“Întotdeauna, La mulţi ani! Nu are nevoie de cadouri din partea mea, deoareceromânii i-au făcut cadou două mandate de preşedinte. Este destul”.

Radu Mazăre, primarul Constanţei: “PreşedinteluiTraian Băsescu să-i dea Dumnezeu după sufletul său!”.

Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD: “Îi urez sănătate la minteşi la trup. În primul rând, la minte”.

Victor Ponta, preşedintele PSD: “Nuam nici o urare pentru domnul preşedinte. Nu este cazul pentru Traian Băsescu”.

Ion Iliescu, preşedintele de onoareal PSD: “I-am trimis o scrisoare cu urări. Nu am abordat teme politice”.

Ioan Mang, senator PSD: “La mulţiani şi să fie imparţial”.

Victor Ciutacu, jurnalist: „În esenţă, personajulmi-e profund antipatic şi ne detestăm reciproc cu maximum de sinceritate. Caom, mă uit la el cu milă, ca politician, mă dezgustă, ca preşedinte de ţară,îmi provoacă greaţă. Aşa că aş fi profund ipocrit să m-apuc să-i fac urări debine de ziua lui. Da' văd că-i fac slugile lui din radio şi tv. De la Ceauşescuîncoace, n-am mai văzut şef de stat în România care să se ceară în geamulsticlei sau, după caz, să vorbească poporului, fie el suveran au ba. Dacă,totuşi, convenţia e că trebuie să-i fac musai o urare, atunci îi urez să i seîntâmple fix ce mi-a dorit şi a încercat să-mi facă el mie; nici mai mult, nicimai puţin. Cât despre cadou, mi-a rămas acasă, după ce-am furat ţara cu OvidiuMuşetescu la APAPS, stiloul cu care s-a semnat contractul de privatizare alRAFO Oneşti. I l-aş dărui cu dragă inimă dacă şi-ar scrie demisia cu el. Da'd-aia adevărată, cu număr de ordine la Registratură, nu de tipul «demisionez în5 minute dacă»”...

Radu Tudor, jurnalist: “Îi urezdomnului preşedinte să plece cât mai departe! Iar cadou…un bilet de croazierăpe Marea Mediterană. De 6 luni!”.

Mugur Ciuvică, preşedinte GIP: “Nuam nici o urare pentru dânsul. Cu atât mai puţin vreo idee de cadou. În plus,nici nu cred că aşteaptă domnul Băsescu nici urare nici cadou de la mine”.

Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei, deputatPNL: „Tot ce pot să-i doresc este sănătate şi să-şi încheie mandatul cât mairepede!”.

Varujan Vosganian, fost ministrual finanţelor, senator PNL: „Hai, mă, lăsaţi-mă cu prostiile! Dar pe el l-aţiîntrebat ce urare îmi face mie?”.

Ludovic Orban, deputat PNL: „Prefer să nu răspund. Cesă-i urez? N-aş vrea să spun o răutate, aşa că mai bine nu comentez”.

Eugen Nicolăescu, deputat PNL: “Întimpul celor două mandate, domnul Băsescu a avut multe probleme de sănătate.Cred că de asta are nevoie în primul rând şi i-o dorim cu toţii”.

Adriana Săftoiu, deputat PNL,ex-purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale: „Sănătate! Multăsănătate îi doresc, că văd că se descurcă cu restul. Dacă ar fi să îi fac uncadou, hmm, cred că ar fi «Etica politică» a lui Manolescu”.

Petru Dandea, vicepreşedinteCartel Alfa: „Dacă domnia sa mai vorbeşte în termenii ăştia despre liderii desindicat, spunând că suntem bogătaşi, aş putea să-i propun să facem schimb deaveri. Ăsta e mesajul meu de ziua preşedintelui”.

Vasile Marica, liderulsindicatului „Sed Lex”: „Să-i dea Dumnezeu sănătate şi să fie mai atent cutoată lumea! Cadou, i-aş face ceva simbolic. Oricum, e greu să-mi dau seama cear putea fi potrivit pentru cineva care a fost atâta vreme şeful statului”.

Marius Petcu, liderulsindicatului „CNSRL Frăţia” „Cele care se fac la noi în tradiţia românească. Săfie sănătos, să trăiască mai bine decât ne-a propus nouă şi să apucăm vremurimai bune împreună”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-20

Mai multe imagini:
''Prietenii'' preşedintelui i-au trimis o serie de mesaje speciale. URA ŞI URĂRILE
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz