2019-09-16 11:35

Prima mișcare a Rovanei Plumb la Transporturi: și-a pus poza pe site-ul ministerului

 |  12:19
Prima mișcare a Rovanei Plumb la Transporturi: și-a pus poza pe site-ul ministerului

Numirea interimară a ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, la conducerea Ministerului Transporturilor, a fost urmată de câteva mișcări inedite.

Prima mutarea pe care a făcut-o Rovana Plumb, atunci când a descălecat în Palatul CFR, a fost delegarea tuturor atribuțiilor către controversatul secretar general al Ministerului Transporturilor, Elena Petrașcu, mâna dreaptă a demisionarului Lucian Șova. Însă, mișcarea de efect a Rovanei Plumb a fost aceea prin care le-a cerut celor de la Transporturi să-i pună fotografia pe site-ul ministerului, ceea ce s-a și întâmplat imediat. În schimb, la Ministerul Dezvoltării Regionale, unde a fost numit interimar Eugen Orlando Teodorovici, nici măcar nu i-au trecut numele, ce să mai vorbim de fotografie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

ANONIM
12 Ian 2019

CE DRACU MAI VREA SI BARAGLADINA DE BULENTIN CU MERTAN DE BULGARIA , LA USA VILEI .? FOSTA MAGAZIONERA LA ARCOM , plina de par si pe talpa
ALO ROMANIA
13 Ian 2019

CA SA AJUNGI DE LA Intreprinderea Farmec ca MINISTRU la transporturi trebuie sa treci pe la PSIHIATRIE.
@PRIMA MISCARE ...
14 Ian 2019

GRESIT , PRIMA MISCARE A BULGAROAICEI PENIBILE , A FOST SA MEARGA LA COAFOR SA-SI ARANJEZE SARMALELE DIN PAR , APOI S-A LASAT TRASA IN POZA . MAI BINE O TRAGEAU IN TEAPA , DAR MAI E TIMP .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

ŞOVĂiala favorită a Transporturilor Eleonor Roosevelt spunea că „femeia e ca o punguță de ceai: nu știi niciodată cât de tare este, până când nu o vezi cum fierbe”. Cam aşa a gândit şi actualul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, când a ajuns în Palatul CFR şi a impus-o ca secretar general al ministerului pe Elena Petraşcu
08 Mar 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray