2019-10-18 00:04

Prima REACŢIE a Elenei Udrea, după ce a plecat din România: Așa, și? O să o mai “părăsesc” oricând e nevoie!

 |  13:39
Prima REACŢIE a Elenei Udrea, după ce a plecat din România: Așa, și? O să o mai “părăsesc” oricând e nevoie!

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat după ce vineri s-a vehiculat că a plecat din România. Potrivit unor surse, aceasta s-ar afla în Grecia.

Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa celor care au acuzat-o că a plecat din ţară.

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie “pe surse” că “Elena Udrea a părăsit ţara”!!!!!!

Aşa, şi??? Şi ce dacă “am părăsit ţara”??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net?“Am părăsit ţara” de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai “părasesc” oricând e nevoie. Că plec cu treaba sau plec în vacanta, mă priveşte fix pe mine.La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”, a scris Udrea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

LEVST.
09 Feb 2018

trebuie sa aiba si ea ceva in minte de foloseste expresia "parasit", care inseamna o plecare definitiva, sigur ca este problema ei unde si cand se duce, insa cand are niste obligatii fata de Lege, chestiile personale( vrea-nu-vrea) sunt trecute pe prioritate secundara, totusi , nu ar fi nicio mirare sa aflam ca " a plecat la greci,/Si n-a mai venit...", adica spala si ea putina, exact cand ar mai fi o luna pana la urmatoarea aparitie la tribunal...precedente are , chiar destule, iar justitia se face ca doarme...
@ LEVST
09 Feb 2018

E justitia ptr care ies avortonii in piata victoriei
FRATELE KAPOS
10 Feb 2018

Tare obraznica aceasta madam salam sau carnat de pleskoi ... halal "justitia" rumuneaska care face doar circ, circ si iar circ pe salarii nesimtite ... s-o aparam cu tontii la (h)ue !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray