2019-10-23 05:40

Prima reacţie a lui DRAGNEA după ce au fost dezvăluite CONVERSAŢIILE de pe WHATSAPP ale liderilor PSD din perioada protestelor

 |  15:31
Prima reacţie a lui DRAGNEA după ce au fost dezvăluite CONVERSAŢIILE de pe WHATSAPP ale liderilor PSD din perioada protestelor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul să facă o plângere, invocand "secretul corespondenţei", dupa ce jurnaiştii de la Rise Project au publicat acum câteva zile mai multe conversaţii în care lideri PSD, în frunte chiar cu Dragnea, îndemnau la organizarea unor contramanifestaţii in perioada protestelor #rezist, notează hotnews.ro.

"Eu as vrea sa vad daca acele conversatii sunt adevarate, cred ca ar trebui facuta o plangere. Secretul corespondentei trebuie respectat", a comentat Dragnea, care a continuat destul de ironic: "PSD are vreo 12 grupuri pe WhatsApp (…) Suntem un partid foarte deschis si colaboram din interior cu toate serviciile".

Liderul social-democraţilor neagă faptul că a cerut subordonaţilor săi din partid să organizeze contramanifestaţii.

Rise Project a publicat la inceputul lunii iunie capturi ale mai multor conversatii dintre liderii PSD din perioada protestelor din Piaţa Victoriei şi restul ţării, in care Liviu Dragnea isi indemna oamenii sa organizeze contramanifestatii.

Printre numele care apar în discuţiile online prezentate de Rise Project se numără cele ale lui Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Nicolae Bănicioiu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu.

"Marian Neacsu. Vorbiti deja din seara asta cu presedintii de organizatii sa ne pregatim de un miting pentru apararea Romaniei", ar fi scris Liviu Dragnea, potrivit acestor capturi de conversatii de pe WhatsApp.

„Oamenii ne-au adus aici prin vot masiv! Nu mai fac față la mesaje… Vor să fie alături de noi! Sunt conștienți că se încearcă o lovitură de stat. Cum spuneam, șarpele veninos e cel mai periculos. Vă rog, să-i retezăm odată capul! Să eliberăm țara asta de HIDRA!”, îl completează deputatul Liviu Pleșoianu pe Dragnea un minut mai târziu, la 00:19, 1 februarie.Pleșoianu reprezintă PSD în relația cu UE.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, sunt de acord. Vor fapte.„Suntem prezenți! Nu se mai poate! Trebuie să apărăm România!”, a scris Firea, completată imediat de Ecaterina Andronescu: „Da, să apărăm România!”

Foștii miniștri de la Sănătate și Mediu, Nicolae Bănicioiu și Rovana Plumb, sunt pe aceeași lungime de undă: „Corect!” / „Da!” Și ei susțin ideea unei contramanifestații. La final a venit şi reacţia lui Codrin Ștefănescu: „În sfârșit!! ”.Liviu Dragnea a lansat ordinul: „Organizați-vă!”, iar Ştefănescu a reacţionat: „Începem de acum! Trebuie doar să decizi unde îl organizăm și când!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-06Parerea ta...

STEFAN
08 Iun 2017

Miseilor, cozi de topor. Sunte-ti multumiti ca nu se mai majoreaza salariile la sanatate si invataman de la 1 iulie conform programului electoral?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray