2020-03-29 02:23

Prima reacţie a lui Mihai Chirica după ce a fost implicat într-un grav accident rutier: “Am trecut o cumpănă…. Dumnezeu mi-a mai dat o şansă”

 |  10:22
Prima reacţie a lui Mihai Chirica după ce a fost implicat într-un grav accident rutier: “Am trecut o cumpănă…. Dumnezeu mi-a mai dat o şansă”

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a avut diminică dimineaţă o primă reacţie după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, care putea să se termine tragic pentru candidatul PNL pentru funcţia de edil al Iaşiului. Acesta a rămas profund marcat de accident şi susţine că a trecut ''o cumpănă'', dar se bucură că nimeni nu a fost grav rănit.

"Am trecut o cumpănă, în care poţi vorbi despre cât de fragilă este viaţa. (...) Conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit şi nu am fost lovit de nimeni. Dar aşa este soarta mă bucur că şi celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au păţit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri şi nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toţii pe un alt destin. (...) PS: Ca sa nu apară dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt şofer a fost martorul Poliţiei. Vom trece şi peste acest necaz!", a scris Mihai Chirica pe Facebook.

"Tocmai terminasem evenimentul 'Atipic Beauty', unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulaţie. Toate erau triste, dar aveau dorinţa de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta aşa a decis. Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o şansă şi-I mulţumesc pentru asta. Toţi suntem bine, nimeni nu e rănit, iar maşinile se pot repara", a mai scris Chirica.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 22,40. "Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în intersecţia Moara de Foc din municipiul Iaşi a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului", a precizat IPJ Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine