2020-01-24 14:21

Prima reacţie a primarului Lia Olguța Vasilescu după ce a fost trimisă în judecată

 |  13:59
Prima reacţie a primarului Lia Olguța Vasilescu după ce a fost trimisă în judecată

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a precizat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu știe de ce a durat atât de mult până când a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA "având în vedere conținutul dosarului".

"Am fost trimisă în judecată. Nu știu de ce a durat așa de mult, având în vedere conținutul dosarului. Mergem înainte!", a scris Lia Olguța Vasilescu.

DNA a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie, ea fiind acuzată de luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani.

Potrivit sursei citate, au mai fost trimişi în judecată, sub control judiciar, Cosmin Radu Preda, la data faptelor administratorul public al Craiovei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la luare de mită (2 infracțiuni) şi instigare la spălare de bani; Daniela Elena Popescu, la data faptelor reprezentant al unei asociații non profit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la luare de mită şi spălare de bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-19

In legatura cu acest articol...

Lia Olguţa Vasilescu, trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine