2020-07-03 20:23

Prima reacție a PSD: Suntem înmărmuriți!

 |  15:03
Prima reacție a PSD: Suntem înmărmuriți!

La doar câteva minute după condamnarea la închisoarea cu suspendare a președintelui PSD, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a oferit reacția „la cald„ a membrilor partidului.

„ Suntem mai mult decât șocați, suntem înmărmuriți! Liviu Dragnea nu a făcut altceva decât să ceară românilor să iasă la vot să dăm jos un monstru. Foloase necuvenite înseamnă voturi. Suntem șocați toți cei care suntem în sediu, și eu și colegii mei suntem alături de el, nu ne așteptam la așa ceva, ne așteptam la o achitare. „ a declarat Codrin Ștefănescu în fața ziariștilor prezenți la sediul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-22

In legatura cu acest articol...

Dosarul Referendumul. 2 ani de închisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea
Parerea ta...

ANONIM
22 Apr 2016

CIOCIOLINA PANDELISTA ce se vrea PRIMARITA LA CAPITALA cand era la ZIARUL FINANCIAR sub tutela faraonului sau varanului a SANTAJAT multe FIRME SI PATRONI (ca si Dan Diaconescu) cu amenintarea ca VA SCRIE URAT DE EI in ziar daca nu COTIZEAZA.Din cotiztiile adunate excroaca a facut o mare FIRMA DE TAXIMETRIE si MOSIE in jurul bucurestiului asa ca si PSD trebuie sa-si desmneze alt candidat INTEGRU si MORAL.
VLAD TEPES
22 Apr 2016

Îndepărtați toată mizeria politică cât mai repede cu putință si nu va mai lăsați amăgiți de miasmele verbale ale otrepelor din România și de aiurea.Trezeste.-te Sfânt Popor Roman!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz