2020-06-05 10:32

Prima şedinţă BPN a PSD, după eşecul de la prezidenţiale şi excluderile din partid

 |  09:54
Prima şedinţă BPN a PSD, după eşecul de la prezidenţiale şi excluderile din partid

PSD se reuneşte, luni, în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional (BPN) de după eşecul înregistrat la alegerile prezidenţiale şi excluderile din partid.

Aceasta este prima şedinţă a BPN al PSD în urma eşecului de la alegerile prezidenţiale şi după Comitetul Executiv Naţional (CExN) din urmă cu două săptămâni, în care s-a decis excluderea din partid a doi vicepreşedinţi, Marian Vanghelie şi Dan Şova şi a senatorului Mircea Geoană.

Din BPN fac parte vicepreşedinţii partidului, astfel că şedinţa conducerii de luni, de la ora 11.00, se va desfăşura cu trei membri mai puţin: cei doi vicepreşedinţi şi Mircea Geoană, care făcea parte din Birou, în calitate de fost preşedinte al PSD.

Liderii social-democraţi ar putea să discute şi să ia decizii politice privind restructurarea Guvernului şi formarea Cabinetului Ponta 4. De asemenea, sunt aşteptate şi discuţii pe marginea bugetului, care urmează să ajungă în Parlament în cursul săptămânii.

Viitorul cabinet Ponta nu va mai cuprinde miniştri delegaţi şi va avea portofoliile împărţite, astfel: câte două la UNPR, PC şi PLR, restul urmând a reveni PSD-ului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine