2019-10-21 13:03

Prima şedinţă din 2019 a coaliţiei de guvernare: Dragnea şi Tăriceanu, întâlnire importantă!

 |  12:33
Prima şedinţă din 2019 a coaliţiei de guvernare: Dragnea şi Tăriceanu, întâlnire importantă!

Preşedinţii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, vor avea luni o şedinţă de coaliţie pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice. O altă temă ar putea fi atacarea la CCR a refuzului preşedintelui de a-i numi pe cei doi miniştri.

„Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va întâlni în cursul zilei de luni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, subiectul principal de discuţie fiind bugetul de stat”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

De asemenea, un alt subiect de discuţie va fi strategia pentru noua sesiune parlamentară, au mai susţinut sursele citate.

”Este posibil ca cei doi să vorbească şi despre oportunitatea ca Guvernul să atace la CCR refuzul preşedinteşlui de a-i numi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi”, au mai afirmat sursele citate.

Şedinţa care urmează să aibă loc luni va fi prima şedinţă a coaliţiei din anul acesta, cei doi lideri ai coaliţiei întorcându-se recent din concediu.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, nu va participa însă la şedinţă, fiind prezent la Bruxelles, în cadrul Preşedinţiei Consiliului UE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray