2019-07-22 14:58

Primaria Capitalei, fără PRIMAR pentru cinci zile. Ce se întâmplă cu Gabriela FIREA

 |  14:51
Primaria Capitalei, fără PRIMAR pentru cinci zile. Ce se întâmplă cu Gabriela FIREA

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va efectua, în perioada 22-27 octombrie, o vizită oficială la Tokyo.

În această perioadă, primarul Capitalei va avea întrevederi cu înalţi oficiali japonezi, împreună cu care va aborda teme precum managementul traficului, smart-city, planificare urbană, reducerea riscului seismic, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică, dezvoltarea programului “Energie Verde pentru spitale”, dar şi proiecte comune în domeniul educaţiei, precizează un comunicat al Primăriei. 

Totodată, edilul va avea întâlniri cu Yuriko Koike, guvernatorul Metropolei Tokyo, cu Yoshihiko  Isozaki, ministrul de stat pentru economie, cu Nobumitsu Hayashi, viceguvernatorul Băncii Japoneze pentru Cooperare Internaţională, cu Masafumi Nakada, manager senior, Bancă Comercială Nippon Export and Investment Insurance, precum şi cu Yoji Maruyama, ministrul adjunct pentru învăţământ elementar şi secundar. 

 Primarul general va avea o întrevedere şi cu reprezentanţii companiei japoneze Itochu Corporation, cu care municipalitatea a semnat la sfârşitul anului trecut un memorandum în vederea modernizării sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din Bucureşti. Investiţia urmează a fi asigurată dintr-un împrumut acordat de Guvernul japonez, prin Banca Japoneză pentru Cooperare Internaţională. 

  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-21Parerea ta...

PE BANII BUCURESTENILOR.
21 Oct 2018

A terminat toata treaba in capitala si a plecat sa se plimbe PE BANII BUCURESTENILOR . ALO ! HAZNAUA 3 PE ALTII II VEZI CAND SUNT PLECATI DIN TARA , POATE O VEZI SI PE FIREA ! DOARME PROPAGANDA BOLSEVICA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray