2020-06-06 10:04

Primarii PSD din Giurgiu se ridică împotriva „dictatorului” BĂDĂLĂU. Ședința de alegeri pentru șefia organizației județene a PSD s-ar putea termina prost pentru baronul giurgiuvean

 |  13:09
Primarii PSD din Giurgiu se ridică împotriva „dictatorului” BĂDĂLĂU. Ședința de alegeri pentru șefia organizației județene a PSD s-ar putea termina prost pentru baronul giurgiuvean

Ziua de joi, 13 septembrie, când Niculae Bădălău speră să fie întronat ca președinte al Organizaţiei Judeţene PSD Giurgiu, s-ar putea dovedi a fi una cu probleme pentru baronul giurgiuvean. Și asta pentru că sunt semne clare că primarii PSD din județ încep să se ridice împotriva dictaturii lui Bădălău.

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că nu va participa la CEX-ul de joi, 13 septembrie, susținând că trebuie organizate mai întâi alegeri la nivelul organizațiilor secțiilor de vot și locale, și nu invers. În plus, liderul organizației municipale a PSD Giurgiu a afirmat că nu o să accepte niciodată modul dictatorial prin care este condusă organizația județeană de către președintele interimar, Niculae Bădălău, informează presă locală.

“Mă deranjează încălcarea gravă a statutului partidului, lucru cu care nu voi fi niciodată de acord și mă detașez categoric de războiul politic din interiorul PSD Giurgiu. Nu sunt implicat în niciun fel în aceste lupte de preluare a puterii și nu îmi doresc nicio funcție… Am fost președinte executiv al partidului – o funcție de fațadă. De asemenea, nu mi-am depus și nu îmi voi depune candidatura pentru nicio funcție în organizația județeană… Declarațiile mele de astăzi (miercuri – n.r.) sunt o replică la încălcarea grosolană a Statutului”, a declarat Nicolae Barbu.

Un alt lider foarte important al PSD Giurgiu, Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti s-a alăturat și el demersului făcut de către primarul Barbu, declarând pentru „Cronica giurgiuveană” nu va participa la un simulacru de alegeri, o mascaradă pusă la cale de „mărul  stricat” Niculae Bădălău. Din informaţii locale, pe surse, sunt mai mulţi primari PSD care nu vor participa la alegerile de joi, 13 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

ANONIM
13 Sep 2018

CE TIGAN BORIT REPREZINTA SPUMA PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine