2020-07-07 02:28

Primarul Bacăului, Cosmin Necula s-a ÎNSCRIS în Pro România

 |  17:43
Primarul Bacăului, Cosmin Necula s-a ÎNSCRIS în Pro România

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, s-a alăturat partidului PRO România, potrivit unui comunicat de presă remis Mediafax. Necula a fost exclus din PSD după ce a scris pe Facebook că i-a fost rușine să facă campanie electorală pentru Viorica Dăncilă.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă comune susținută împreună cu președintele acestui partid, Victor Ponta, care a venit în Bacau unde are loc întâlnirea regională a organizațiilor PRO România din Moldova.

“Sunt prieten cu Victor Ponta de 15 ani și gândirea mea a fost una profund de stânga”, a declarat primarul Cosmin Necula.

“Pro România este construcția politică de stânga, într-un stil european, cu influențe de centru. Cred că în momentul de față putem discuta despre o a treia cale. Eu îmi doresc ca județul Bacău să se curețe și să existe o stânga adevărată, nu una de mucava așa ca în momentul de față. Eu spun foarte clar și răspicat că susțin proiectul domnului Victor Ponta.

Domnii de la PSD trebuie să se orienteze către o stânga corectă. PSD în Bacău numai de stânga nu este”, a mai spus Cosmin Necula, potrivit Desteparea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz