2019-09-22 09:40

Primarul general, Gabriela Firea: Dragnea vrea să mă lichideze

 |  21:42
Primarul general, Gabriela Firea: Dragnea vrea să mă lichideze

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o ”lichideze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale. Firea a spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că va fi dată această OUG, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific.

”Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea. Ea a spus că Liviu Dragnea le-a spus primarilor cu care s-a întâlnit că va fi adoptată ”OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”, iar ”Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”.

Gabriele Firea şi-a exprimat nădejdea că nici Guvernul, nici premierul Viorica Dăncilă, nici miniştrii, nici secretarul general al Guvernului, ”un eminent jurist”, nu vor accepta adoptarea acestei OUG ”neconstituţionale”.

”Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (...) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a afirmat Firea, citata de News.ro.

Ea a spus că la discuţia cu Dragnea, care a avut loc miercuri seara sau joi seara, ”au fost cinci primari de sector, toţi mai puţin dl Robert Negoiţă”. ”Le-a spus acest lucru de neimaginat şi de neconceput pentru a-i atrage de partea sa pe principiul dezbină şi stăpâneşte”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a spus că se pregăteşte ”mazilirea” sa în PSD. Astfel, ar urma să fie înlăturată de la conducerea interimară a Organizaţiei PSD Bucureşti, dar şi din funcţia în care a fost aleasă de preşedinte al PSD Ilfov.

Firea a afirmat că ”este un moment de cumpănă prin care trec PSD şi întreaga ţară”. ”E o cale greşită pe care o urmează dl Dragnea - oricine are o poziţie critică faţă de managementul său să fie dat afară. (...) PSD ajunge să fie un partid al unei singure persoane. În momentul în care te lipseşti aşa de uşor de secretarul general, un foarte bun organizator, un om care, ca şi mine, i-a stat alături domnului Dragnea zile şi nopţi,înseamnă că ceva este greşit. Mai bine ar fi fost să te întrebi de ce s-a ajuns în acea situaţie”, a adăugat Gabriela Firea, spunând de asemenea că Adrian Ţuţuianu - exclus şi el din partid - este un ”eminent jurist care a ridicat o organizaţie”.

”Mi-au spus colegii că am fost aşteptată de la Madrid şi că mi se pregăteşte o mazilire şi că s-a pus în mişcare un întreg scenariu. (...) Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special şi dl Dragnea ar fi făcut afirmaţia în faţa unor primari de sectoare că nu vrea să mă excludă ca să-mi uşureze situaţia să mă duc la alt partid şi doreşte să mă chinuie şi să-mi curme cumva cariera politică. (...) Normal că mă doare, dar nu voi întreprinde absolut nimic care să le arate românilor că mă agăţ de funcţii. Dacă colegii mei din CEx vor vota ca primarul general să nu mai aibă funcţii politice, mă supun”, a mai declarat Firea.

Ea a susţinut că la conducerea Organizaţiei PSD Bucureşti ar urma să fie pus primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, şi că va fi înlocuită şi prefecta Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-11Parerea ta...

ANONIM
10 Noi 2018

TOATE METRESELE VESTITE A LUI SULTANUL DRAGNEA
GREșIT!
10 Noi 2018

prima și prima dată a fost secretara personală a reptilei globaliste ISĂRESCU! Apoi purtătoare de vorbe a PNLlui, abia pe urmă s-a dat mare psd-stă.
ANONIM
10 Noi 2018

Baloanele umflate prea tare se sparg singure .....nu este nevoie de lichidare...asa se intampla cand lucrezi cu alde petrache
CAMELIAN PROPINATIU
10 Noi 2018

N-ar fi rău s-avem 6 Atenee, dar se vor face doar piscine cu arteziene. Şi scorniceşteanul, orbit de beţia puterii, s-a apucat să remodeleze Capitala.
FREACA MENTA
11 Noi 2018

BAI COCOANA MOLDOBUZA ; CINE TE OBLIGA SA TE SACRIFICI , PENTRU CELE 20 FIRME DE VOLUNTARI CAPUSA LA PRIMARIE ? STAI LA CRATITA DACA TE PRICEPE SI ATUNCI TE ARZI CU ULEI DIN TIGAIE
ALUNELU
11 Noi 2018

„Gabriela Firea: Dragnea vrea să mă lichideze ” Da , dar înainte vrea să te belească !!
CONDORUL
11 Noi 2018

Clanurile mafiote din psd se luptape ciolan, care este din ce in ce mai mic si nu ii poate hrani pe toti mafiotii nesatui. Clanul pandele contra clanul hotilor din TeleMorman ( de prosti ).
ANONIM
11 Noi 2018

CELE RELATATE ILUSTREAZA CU MARE FIDELITATE EXISTENTA SISTEMULUI MAFIOT DIN POLITICA ROAMANEASCA, DIN DEMOCRATIA DIMBOVITEANA, DIN ZONA BALCANICA A LUMII.....
ANONIM
11 Noi 2018

alunelu . vrea sa ii beleasca . unde au fost la revolutie de bisnitari ?
MAIKA LAZAR
12 Noi 2018

Daaa. Draknea vrea sa desfiinteze Bucurestiul. Sa ramana a lu' Pandele fara obiectul muncii.
ANONIM
12 Noi 2018

Sariiiti fratilor, ca draknea ne lichideaza pe toti !
ANONIM
12 Noi 2018

POATE CU OCAZIA ASTA FACE ECONOMIE LA 20 000 - 300 000 DE ANGAZATI , PLUS CEI DIN VOLUNTARI , SALARIATI SI FIRME CAPUSA , PE SPATELE PRIMARIEI . ESTE VALABIL SI LA CELELANTE SECTOARE SI PRIMARI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray